Zondag bekerbezoek in de leeuwenkuil

Aanstaande zondag staat voor Valken de bekerwedstrijd in ’t Veld tegen Geel Zwart op het programma. Geel Zwart speelt in de 5e klasse a en is op dit moment koploper. Uit de 10 gespeelde wedstrijden behaalden ze 20 punten: 6 winst, 2 gelijk en 2 verliespartijen. Naaste concurrentie is er van Zeevogels, VZV en JVC.

Na een periode in de jaren ’80 van een verblijf in de 4e klasse daalde men in de jaren 90 af naar de 6e klasse. Of men onder toenmalig trainer Gerrit de Gier via nacompetitie (want 6e plek in eindstand) is gepromoveerd of dat dit door een herindeling is gekomen is niet bekend. Feit is wel dat men nu voor het derde seizoen op rij in de 5e klasse speelt. De successen zijn niet groot getuige de 9e, 7e en wederom 9e plek in de eindstand.

Trainer bij Geel Zwart is Jan de Vries. De Vries is bezig aan zijn eerste seizoen in ’t Veld. Vorig seizoen trainde hij 7e klasser Vesdo. Deze ploeg leidde hij naar een 3e stek in de rangschikking wat leidde tot een stapje omhoog naar de 6e klasse.

Voor de volledigheid:
Willem ’t Hartplein 8
1756 TZ
’t Zand (N-H)
Telefoon: 0224-591766

De wedstrijd wordt gespeeld met 2 verschillende ballen. Voor de rust sponsort Cees de Wit (tank) de bal en na rust wordt de bal geschonken door Belclub ’t Zand en Stichting Mosselen en Pruim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken