Valken B1: Luxe problemen

Valken B1 – Hosv B1

Het zorgen kindje van de club kent in zijn vierde wedstrijd in de nieuwe competitie een luxe probleem.

Maar liefst 16 man zat in de kleedkamer..NETJES OP TIJD!

Basis: Edwin Videler, Herjan, Niek, Freek, Chris, Marcel, Koos, Rowan, Leandro, Rick en Jan
Bank: Edwin Visser, Ton, Jordi, Roelof, Richard

Wedstrijd begon met goed en fel voetbal van de kant van Valken. Eerst nog een beetje onwennig met de ruimte die we kregen maar al snel kwam de doelpunten machine(Rick) op gang. Mooie combinatie aan de linkerflank tussen Ton en Edwin brachten gevaarlijk moment op gevaarlijk moment.

We kregen veel ruimte maar het getrainde kaatsen kwam er nu toch echt goed uit. Ook Koos Keuning verzet heel veel werk op het middenveld, heel balvast en als hij al de bal kwijt raakte was zijn tegenstander nog lang niet van hem af(Het smerigste broekie die je moeder moet wassen is dan ook van jou Koos).

Na heel wat gewissel, goed voetbal en maar liefst 5 goals (4x rick en 1x koos) was het tijd voor een kopje thee. Ik probeerde een woordje te doen en uiteindelijk was ik blij de wissels duidelijk te hebben gemaakt. Wat een gekakel, kippen zonder kop, maar het gaf wel het enthousiasme weer van de groep want het ging vreemd genoeg over voetbal.

Even fanatiek de tweede helft in waar het doel een verdubbeling van het aantal doelpunten was. Helaas was vader Koopman al naar huis toen Roelof het veld betrad als rechtsbuiten.

Waar hij misschien nu een beetje spijt van heeft want er zijn helaas geen beelden van de wonderschone goals die zijn zoon maakt. Een lopje met buitenkant voet over de keeper.

Rick scoorde erg nog even 2. Marcel maakte een mooie goal. En toen kwam het luxe probleem. Leandro wilde er heel graag en heel snel weer in. Ik en mijn trainers ervaring bedacht toen: Edwin er uit Marcel Rechts half en Leandro rechtsvoor.

Ik wissel, edwin boos. Hij had al wissel gestaan. Stom totaal niet bij nagedacht dat dit probleem zich bij Valken B1 zich voor zou doen.

Uiteindelijk heeft edwin zeer duidelijk gemaakt waarom hij geen bankzitter is. Een wonderschoon doelpunt na dat hij samen met Richard die niet kon geloven dat hij voor Rick in de Spit mocht.

De laatste minuten greep onze doelman nog even aan om de voorhoede aan te vullen maar het lukte niet om te scoren.

Wederom goeie zaken gedaan, 4 wedstrijden 9 punten.

Bij deze applaus voor jezelf voor de opkomst, inzet en het goeie voetbal.

B1 topscoorders:
Rick Raven 6x
Edwin Visser 5x
Ton Groot 4x
Marcel Ott 2x
Roelof Koopman 1x
Koos Keuning 1x
Leandro de Paula 1x

Groet,
Arjen Ott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken