C1 verliest twee onnodige punten

C1 1-1 tegen Andijk

C1 heeft volkomen onnodig twee punten ingeleverd in Andijk. Een fout van ons en een halve kans voor Andijk was genoeg voor een 1-1. Andijk blij , Valken zwaar teleurgesteld richting Hem??
Valken begon traditiegetrouw weer goed, voetbalde in feite in de eerste helft 95 % op de helft van Andijk, vergat alleen de kansen af te maken. Bas was een uitzondering: na een snel uitgevoerde aanval scoorde Bas beheerst 0-1 en was het wachten op meerdere Valken treffers. Andijk moest steeds meer achteruit en kwam er zelden uit: men hanteerde veelal de lange bal en van opbouw en leuk, aantrekkelijk voetbal was totaal geen sprake.
Valken had moeite met deze spelstijl en liep zich constant vast in het volle Andijkcentrum. Volgens ondergetekende ga je dan de buitenkanten opzoeken???
Vlak voor rust voor Valken achteraf een dodelijk moment: op een vrije trap van Andijk werd te laat gereageerd en de linkerspits kon met het nodige geluk de 1-1 maken.Andijk leefde helemaal op en vocht zich nog 40 minuten het apezuur om die 1-1 vast te houden. Dat lukte goed , want Valken kon geen creativiteit tonen tegen dit stugge Andijk.
Laten we hopen dat de lichte vormcrisis over is , wanneer Sinterklaas weer in Spanje is aangeland.