Valken A1 niet verder dan gelijkspel!!!

VALKEN A1 – SVW’ 27 A2 (A1?)

OP MAANDAG GEBELD WORDEN DOOR JE TEGENSTANDER MET DE MEDEDELING DAT ZE GEEN 11 MAN BIJ ELKAAR KUNNEN KRIJGEN EN OF WIJ DOORDEWEEKS KUNNEN VOETBALLEN?
DAAR KON IK HEEL SIMPEL NEE OP ZEGGEN WANT DAN KUNNEN WE ZELF NET AAN 11 MAN OPSTELLEN EN VIND IK OOK HET TRAININGSVELD OOK NIET ECHT GESCHIKT OM EEN WEDSTRIJD OP TE SPELEN!! BOVENDIEN ZOU DE TEGENSTANDER DAN OOK UITERAARD MET EEN AANTAL A1 JUNIOREN ONZE KANT OP KOMEN!!
MAAR TOT MIJN GROTE VERBAZING ZAG IK ZONDAGOCHTEND OP DE WEBSITE VAN SVW’27 DAT DE WEDSTRIJD VAN DE A1 WAS UITGESTELD!! DUS EERST DE TEGENSTANDER VAN DE A2 GEPROBEERD EN DAARNA DE TEGENSTANDER VAN DE A1 (KOEDIJK) EN DIE GINGEN WEL AKKOORD OM DE WEDSTRIJD TE VERZETTEN. HET GEVOLG: TOCH EEN AANTAL A1 JUNIOREN VOOR JE KIEZEN! JAMMER, MAAR HELAAS EN GEWOON LEKKER VOETBALLEN!!
OM 13.00 UUR DE AFTRAP EN MEN ZAG TOCH WEL AL SNEL DAT SVW HET BESTE VAN HET SPEL HAD. DE 0-1 WAS DAN OOK NIET EEN VERRASSING, MAAR VALKEN BLEEF WEL VOETBALLEN MAAR CREEERDEN NIET ECHT KANSEN. TOT DE 17E MINUUT CAMILO DE BAL OP PUNT ZESTIEN IN 1 KEER OP DE SLOF NAM EN DE KEEPER NU NOG NIET WEET HOE HIJ ER IN GING: 1-1. EEN FELLER SVW DAT OOK HELEMAAL GEEN RUIMTE WEGGAF NAM HET HEFT WER IN HANDEN EN KREGEN ECHT HELE GROTE KANSEN WAARVAN ER MAAR 1 BENUT WERD: 1-2.
IN DE RUST DUIDELIJK GEZEGD DAT DE ZWAKTE (VOOR ZOVER AANWEZIG) ACHTERIN ZIT BIJ HUN EN DUS SNEL DRUK MOETEN ZETTEN OP LAATSTE LINIE!!
OKE DACHT CAMILO EN NA 30 SECONDEN SPELEN NAM HIJ DE BAL AF VAN DE LINKSBACK EN SCOORDE OP ZEER FRAAIE WIJZE!! 2-2. SVW NAM DE AFTRAP EN SPEELDE TERUG OP LAATSTE LINIE WAARBIJ CAMILO DACHT: DAT DOE IK NOG EEN KEER!! DUS BINNEN 1 MINUUT WAS DE STAND 3-2 IN ONS VOORDEEL EN WERD ER OOK VEEL BETER GEVOETBALD!!
GAANDEWEG KREEG SVW TOCH WEER GRIP, MAAR WAS HET DE LAATSTE MAN VAN SVW DIE DE BAL HARD WILDE WEG SCHIETEN MAAR DAT DEED TEGEN DE VOET VAN MERIJN EN DE BAL BELANDE ACHTER ZIJN EIGEN KEEPER: 4-2.
DE WEDSTRIJD HOBBELDE VERDER EN MET NOG 20 MINUTEN OP DE KLOK MOCHTEN WE DIT NIET MEER WEGGEVEN!! TOT EEN SLAP BALLETJE VAN SVW VERKEERD WERD VERWERKT DOOR ONZE KEEPER EN DE 4-3 WAS GEBOREN! HET GEVOLG WAS EEN NOG FELLER SVW OP JACHT NAAR DE GELIJKMAKER. EN HELAAS, DIE KWAM ER OOK: 4-4 EN DAT WAS TEVENS DE EINDSTAND WAAR IK , GEZIEN OVER 90 MINUTEN BLIJ MEE MOET ZIJN, MAAR MET 4-2 VOOR MET 20 MINUTEN OP DE KLOK EIGENLIJK OOK WEER NIET!!
JONGENS, EEN VETTE PLUIM VOOR DE TWEEDE HELFT EN VOLGENDE WEEK UIT TEGEN DE KOPLOPER HSV TE HEILOO!!

DE TRAINER/COACH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken