Compleet van slag; weer verlies !

Wat later dan normaal volgt hier het verslag van Valken Dames 1; de trainer die tevens de verslagen schrijft, moest eerst zijn teleurstelling over de uitslag verwerken en dacht daarom dat het beter was 2 dagen te wachten omdat hij anders misschien al te negatieve dingen zou gaan schrijven.
Onze 11e wedstrijd bracht ons uit naar de dames van Winkel 2, die voorlaatste stonden en nog slechts 1x gewonnen hadden !!
Met slechts 1 wissel, omdat het weer regende van de afberichten, begonnen we met een aanvallende opstelling aan de wedstrijd, dat wil zeggen 3-4-3, met achterin dus 1 op 1 en een versterkt middenveld. Dit leek zich in het eerste halfuur ook uit te gaan betalen, want we waren toen de veel betere ploeg. We kregen ook heel goede kansen o.a. Sanne l. 2x en ook Sylvia bij een klutsbal uit een corner. Door weinig geluk en ook goed keeperswerk van de keepster van Winkel, wilde de bal er echter niet in. Winkel was nauwelijks gevaarlijk het eerste halfuur en het weinige wat Grietje te doen kreeg deed ze naar behoren.
Na het eerste halfuur moest de trainer weg wegens verplichtingen bij Valken 1 en hij deed dat met een gerust hart, omdat hij er van overtuigd was, dat de dames deze pot zouden gaan winnen. Groot was dan ook zijn teleurstelling toen hij later die middag de uitslag te horen kreeg: 3-0 voor Winkel.
Het bleek dat Winkel nog voor rust uit een counter 1-0 had gemaakt en dat Valken in de 2e helft meer aan praten had gedaan dan aan voetballen, zodat Winkel nog 2x kon scoren en hiermee hun tweede overwinning te pakken hadden.
Ongelovelijk voor mij dat dit kan gebeuren; het eerste halfuur goed spelen en kansen afdwingen en daarna er blijkbaar niets meer van bakken. Helaas heb ik dus niet zelf kunnen zien wat er dan wel allemaal mis is gegaan, maar ik voel me wel behoorlijk in de steek gelaten door de meiden !
Waren we vorige week al samen tot de conclusie gekomen, dat we in een behoorlijk dalletje zaten, dit is deze week alleen nog maar erger geworden. En omdat we toch al de afspraak hadden eens rond de tafel te gaan zitten, is net op de dinsdagavond training de afspraak gemaakt dat we dit gaan doen komende zondag na de thuiswedstrijd tegen Zouaven. Dit omdat de trainer er geen voorstander van is om dit soort gesprekken te houden voor een wedstrijd.
Komende zondag dus de voolopig laatste wedstrijd voor de winterstop en duidelijk is dat we wat recht te zetten hebben. Willen we nog enigszins optimistisch de winterstop ingaan, dan zal er wel weer eens gewonnen moeten worden en ik denk dat dit tegen Zouaven mogelijk moet zijn, mits we natuurlijk alle neuzen weer dezelfde richting op hebben en er keihard voor werken.
We staan nog steeds 7e en dus in het verkeerde rijtje en het is aan jullie om maar weer snel minimaal in het linker rijtje terecht te komen.

PROGRAMMA WEEK 50

DI 7-12 19.30 TRAINEN
DO 9-12 20.00 TRAINEN
ZO 12-12 10.30 VALKEN-ZOUAVEN
AANWEZIG: 09.45 UUR
NA DE WEDSTRIJD ‘BESPREKING’

PS: houden we zondag 2-1-2005 vrij voor onze nieuwjaarswedstrijd tegen de C1 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken