De Valken ontvangt de club met de zilveren tulp

DE VALKEN – Limmen

Zondag 12 december 2004 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen Limmen in de derde klasse A KNVB.

Vandaag wordt de wedstrijd die als 2e in het seizoen op het programma stond dan toch gespeeld. Destijds werd het duel De Valken – Limmen omgedraaid vanwege de kermis in het bollendorp. Overigens wisten wij geen raad met deze tactische beweging en verloren wij met 1-0 de heenwedstrijd tegen de vereniging met de zilveren tulp.

Voor het achtste seizoen op rij verblijft onze tegenstander momenteel in de 3e klasse, iets wat wij als vereniging graag zouden willen nadoen. Kunst is wel om te zorgen dat je boven de beruchte rode streep blijft. Ongetwijfeld zal trainer Wim de Haart hier ook menigmaal op wijzen tijdens zijn besprekingen en eisen dat de punten in Hem-city blijven.

Vorige week wist zijn ploeg tegen kampioenskandidaat De Blokkers dankzij een legendarisch laatste kwartier een achterstand van 1-3 goed te maken. Met steun van de supporters, goudhaantje Mike, routinier Gerard Laan en man-of-the-match Lennard Groot eindigde de wedstrijd in 3-3. Een overwinning lukte net niet door het missen van een pingel.

Met de juiste teamgeest en vechtlust zal er tegen Limmen ook weer tot het laatste fluitsignaal gestreden gaan worden om de punten zodat wij nog voor de winterstop er meteen een stuk beter voor zullen staan.

Wij wensen u een sportieve en plezierige wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek de site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 12 december 2004 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Limmen
Beverwijk – Vitesse 22
Blokkers – Koedijk
MFC – SRC
Alcmaria Victrix – Westfriezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken