Clubarts leidt de dans in DeValken.competitie

Weliswaar heeft Hennie Bezuijen evenveel punten als Patrick van Veen (55), daar de clubarts zijn lijst eerder inleverde staat hij bovenaan. Maar de weg is nog lang…

Vandaag 1 gespeelde wedstrijd: Flamingo’s speelde vandaag tegen FC Uitgeest. De Alkmaarders wonnen de thuiswedstrijd op ’t Lood met 2-1. Hennie scoorde met deze wedstrijd 1 punt. Velen wisten echter de 3 punten met deze wedstrijd te behalen.

Voorts is de 1e periodekampioen verwerkt, net als de winterkampioen. In beide gevallen is dit koploper Alcmaria Victrix.

De kopgroep bestaat na deze 3 punten mogelijkheden uit 4 man: Bezuijen en Van Veen gevolgd door een verassende stijger van de week: Peter Dekker (54) die de volle score pakt. Daarachter Jos Dalgoalgetter met 502 punten.

De subtop begint met Mark Borst, Edwin van der Rol en de familie Laan met 50 punten. Vervolgens de 49-ers, 4 personen staan op dit aantal.

Onderin doet Jan de Jong slechte zaken. Hij haalde dit weekeinde geen punten. Boven hem behaalden Jan Bakker en Manon Westerlaken er 1. Pe Groot stijgt dankzij zijn 10 punten van plaats 50 met megagigasuperstip naar plek 37.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken