Valken 1 ontvangt sierlijke, elegante en sociale vogels!

DE VALKEN – Flamingo’s

Zondag 16 januari 2005 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen Flamingo’s uit Alkmaar in de derde klasse A KNVB.

Wij ontvangen de vereniging die zijn thuishaven heeft aan de Loodpolderweg in Alkmaar en zich in de toekomst op loopafstand van het nieuwe AZ-stadion bevindt. Opgericht in 1964 waarbij de naam Flamingo’s uit de hoed tevoorschijn kwam, een sierlijke, elegante en sociale vogel. Derhalve zijn wij benieuwd of het elftal van Flamingo’s zich bij de wedstrijd hedenmiddag ook op deze wijze zal presenteren.

Onze tegenstander won vorige week de inhaalwedstrijd tegen Uitgeest met 2-1 en nestelde zich hiermee op de achtste plaats in de rangschikking. Met onze laatste thuisnederlaag tegen Westfriezen bleven wij staan op de niet gewenste elfde plaats.

Trainer Wim de Haart mag weer gewoon op de bank plaatsnemen en kan een beroep doen op een fitte en gretige selectie. Het voorspellen van wedstrijden is en blijft een gok, echter dat onze 2e elftal vorige week met 11-1 (6 doelpunten Jos Dalmulder) zou winnen van koploper Vitesse ’22 was natuurlijk de verrassing van de week. Goed voorbeeld doet (soms) volgen en hopen wij dat de basiself van ons vlaggenschip het doel ook zal weten te vinden.

Wij wensen u een sportieve, plezierige en ontspannen wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek de site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 16 januari 2005 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Flamingo’s
Alcmaria Victrix – MFC
SRC – De Blokkers
Koedijk – Limmen
Uitgeest – Beverwijk
Westfriezen – Vitesse ‘22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken