Ivm Kroegensportspektakel minder wedstrijden

Een verkort programma deze week. Valken 4 heeft voorafgaand aan het seizoen 1 weekend vrij gevraagd: Het weekend van het kroegensportspektakel. En aldus zal geschieden, het leeuwendeel van het team komt onder de naam All Stars de Venhuizer kroegen langs. Ook Valken 5 komt om deze reden niet in actie. Tegenstander WSW 3 speelt namelijk onder dezelfde naam mee aan het locale drankfestijn. Verscheidene helden zullen zich echter ook in diverse teams melden, waaronder Je Smoel, alwaar u 5/6 helden zult kunnen aantreffen.

Hierdoor slechts 5 duels voor te beschouwen. Te beginnen om 10:30 in De Goorn als het 2e veteranenteam van de Rooms Katholieke Eendracht Doet Overwinnen, kortweg RKEDO, het opneemt tegen de koploper. Een blik op de ranglijst laat zien dat Edo er niet al te best voorstaat. Uit 13 duels haalde men slechts 10 punten. Hierdoor staan ze ook slechts 10e in de algehele rangschikking. Valken heeft inmiddels 35 punten. Het thuisduel werd door Valken met maar liefst 8-1 gewonnen.

Om 11:00 volgt dan de enigste seniorenthuiswedstrijd. Valken 3 neemt het op tegen Beemster 2. Beide teams zijn laagvliegers. Beemster heeft 12 punten, Valken 2 minder, maar ook een duel minder gespeeld. Een duel tussen de nummers 8 en 10 van de ranglijst. In de Beemster won Valken nog verassend met 1-4.

Dan om half 12 VVS ’46 2 – Valken 2. Vorige week overgeslagen, maar de goede nawinterstopperiode is zeker opmerkelijk te noemen voor Valken 2. 2 Duels gespeeld, 2 gewonnen! Met de winterstop stond men nog 9e, nu is men opgelommen tot plaats 7 met 17 punten uit 14 duels. Bijn eventuele winst kan Valken een mooi rijtje maken: 5 winst, 5 gelijk en 5 verlies. VVS staat lager dan Valken (9e) dus dat moet kunnen. De heenwedstrijd werd door de oranjehemden echter met 0-2 gewonnen.

Om 12:00 wordt vervolgens het duel tussen Kolping Boys Dames 2 en Valken dames gespeeld. Trainer/coach Hennie is er niet bij, ook hij heeft 1 vrije zondag in het jaar en dan is hij captain van team Dindua tijdens het kroegensportspektakel. Vorige week 2-0 winst voor de meiden hetgeen hen nu op plaats 7. Met 18 punten hebben ze er 7 meer dan Kolping die op de 11e stek staan. Het eerste duel eindigde in 5-2 voor Valken.

Als gewoon is het laatste duel die tussen het eerste en diens tegenstander. In en tegen Beverwijk wordt er om 14:00 afgetrapt. Nummer 12 tegen nummer 10. Valken kan bij winst een hele mooie stap in de goede richting (lees=lijfsbehoud in de 3e klasse) zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken