De Valken ontvangt a.s. zondag een club met binding

DE VALKEN – Vitesse’22

Zondag 6 februari 2005 – aanvang 14.00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse’22 uit Castricum in de derde klasse A KNVB.

Wij ontvangen de vereniging die is opgericht in 1922 en zijn thuishaven en sportpark heeft gesitueerd aan de De Puikman 2 te Castricum. De slogan van de club is: Vitesse’22, een club met binding.

Onze tegenstander ging in zijn laatste wedstrijd thuis met 0-1 de bietenbrug op tegen
FC Uitgeest; mede dankzij het missen van vele kansen door onze tegenstander Vitesse’22 zelf lieten zij FC Uitgeest ontsnappen met 3 punten. Punten die in onze competitie iedere week weer hard nodig zijn om niet richting de onderkant van de ranglijst te geraken.

Wij hebben door het winnen van de laatste thuis- en uitwedstrijd tegen Flamingo’s 64 en
SV Beverwijk met respectievelijk 5-3 (drie heerlijke doelpunten van Mike L., red) en 0-2 weer een sprongetje naar boven gemaakt. Momenteel staan wij op de achtste plaats en dat smaakt naar meer zo werd er onlangs langs de krijtlijn ter hoogte van de harde kern opgevangen.

Onlangs ging ons 2e elftal helemaal los tegen Vitesse’22 en bleef de teller uiteindelijk stil staan op 11-1! Een memorabele wedstrijd en meteen de verrassing van het seizoen.
Goed voorbeeld doet volgen en is ons vlaggenschip misschien ook in staat om alle bookmakers in de omgeving versteld te doen staan?!

Wij wensen u een sportieve, plezierige en ontspannen wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek de site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto (huidig koploper fam. G. & N. Laan, red).

Zondag 6 februari 2005 – aanvang 14.00 uur.

De Valken – Vitesse ‘22
SRC – Uitgeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken