A junioren verspelen onnodig 2 punten!!

Vandaag moesten we naar Heerhugowaard om tegen SVW’27 te spelen en met de thuiswedstrijd nog in ons achterhoofd (4-2 voorsprong weggeven in de laatste 10 minuten) waren we toch wel van plan om er een beter resultaat weg te gaan halen.
Uiteraard is het niet naast de deur en ga je ruim van te voren weg vanaf het parkeerterrein van De Valken en wel om 12.30 uur (wedstrijd = 14.00 uur).
De reis ging voorspoedig en kwamen om 13.05 uur aan op het prachtige complex van SVW’27. Met 7 velden toch wel lekker groot!!!
Aangekomen wilden we de kleedkamer in om ons om te kleden , maar…………..
in kleedkamer 16 (daar moesten we in!) zat nog een ander elftal dat net van het veld af kwam en dus nog moest omkleden en douchen!!!
Maar met ongeveer 18 kleedkamers en 3 thuiswedstrijden zal het toch geen probleem zijn om ons even in een andere kleedkamer onder te brengen??
Tot onze grote verbazing kregen we te horen dat dat niet kon want anders weten ze in de rust niet waar de thee heen moet!!!!!! Onvoorstelbaar maar waar!!!!
Nog erger werd het toen onze tegenstander tegen hetzelfde probleem aanliep maar keurig in een lege kleedkamer werden geloodst!!!
Daar wordt je niet bepaald vrolijk van , maar dat staat los van de wedstrijd.
Om 13.55 uur zien we de scheidrechter aan komen lopen en een ieder schrok (tegenstander ook!!) van de man die amper gewoon kon lopen vanwege zijn hoge leeftijd die werd geschat op ongeveer 70 jaar!!
Dit is voor ons een wekelijks probleem waar we maar mee om dienen te gaan!!
KNVB wordt wakker, deze mensen kunnen een wedstrijd in de 1e klasse niet meer op niveau leiden!!!
De wedstrijd was een drama van beide kanten , maar toch een beter Valken in het eerste half uur. Na 32 minuten was het Joep die goed doorging over rechts en ook een prachtig schot los liet waar de keeper alleen maar naar kon kijken 0-1.
Het was een kwestie van tijd dat we de 0-2 zouden maken, maar helaas lukte dat niet.
Wie maakt zich nou druk met een Camilo, Merijn en Hannes op de bank??
Dus in de rust 2 verse krachten en Camilo na 10 minuutjes dan moet het toch wel lukken!!!. Maar wanneer je de kansen niet maakt doet de tegenstander dat wel!!
En was het dus Ali (de enige knappe voetballer aan hun zijde!!) die de 1-1 in de touwen joeg!!
Daarna een beter SVW’27 en een slap Valken wat resulteerde in een paar benauwde momenten, maar zoals de laatste weken was het David die in een bloedvorm is en zijn doel met verve verdedigde en de 1-1 voor ons overeind hield!!
Van tevoren zou ik getekend hebben voor 1-1, maar na 90 minuten moet je deze ploeg helemaal wegspelen dus waren we allemaal wel wat teleurgesteld.
Volgende week naar Tuitjehorn om tegen Hollandia T te spelen.

Bij deze wilde ik Sjaak Koster nog even bedanken voor het vlaggen!!