Opnieuw bezoek van een mede degradatiekandidaat (upd.)

Komende zondag weer een duel op het programma tegen een rechtstreekse concurrent in de strijd tegen degradatie. SV Koedijk komt dan op bezoek.

Verscheidene media (teletekst, Telegraaf scorebord) maken melding van een 2-0 overwinning op koploper Alcmaria Victrix afgelopen zondag. Indien dit het geval is zou Koedijk 2 punten meer hebben dan Valken, maar ook een duel meer gespeeld. De stand rechts gaat uit van deze situatie. Op beide sites van de verenigingen wordt echter ook geen melding gemaakt van een gespeeld duel en ook de KNVB-site doet dit (nog) niet.

Al eerder dit seizoen maakten we melding van de opmerkelijke prestaties van Koedijk’s 1e elftal. In het seizoen 1999/2000 speelde de zwart-gelen nog in de 7e klasse! 4 promoties volgden en nu staat men dus in de 3e klasse. Overigens bereikte Koedijk slechts eenmaal rechtstreeks een hogere positie. Vorig seizoen werd men kampioen in de 4e klasse A. Alle andere keren promoveerde men via de nacompetitie.

Rob van de Werff zal ook volgend seizoen hoofdtrainer in noord-Alkmaar zijn en mag proberen de doelstellingen van de vereniging – “met betrekking tot de niveaus streeft de afdeling veldvoetbal voor de selectieteams het volgende doel na, binnen nu en 7 jaar : – 1e elftal : 2e klasse KNVB” – te verwezenlijken.

Net als zovele verenigingen zal ook Koedijk dit jaar 75 jaar jong worden, op 5 mei om precies te zijn.

(update: 16:12):
Ook op de KNVB site staat de uitslag 2-0 nu op de site. We kunnen er dus van uit gaan dat het duel Koedijk – Alcmaria Victrix daadwerkelijk is gespeeld en dat de koploper tegen de laagvlieger onderuit gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken