Eindelijk weer eens een volledig programma?

Om 11:00 beginnen voor de twee laagste elftallen van de senioren hun wedstrijden op vreemde bodem.

De helden van Valken 5 gaan op bezoek in Midwoud om het tegen de plaatselijke 5e garnituur van de combinatie met Oostwoud op te nemen. Het treffen tussen de middenmoters 7 (Moc) en 6. Valken is een plaatsje gezakt daar Blokkers 9 vorige week gelijk kwam in punten na de 0-4 bij West Frisia DP. Het doelsaldo van Blokkers is +3, dat van Valken +2.

Ietwat eerder kunnen de veteranen uitstappen om bij Hauwert ’65 een overwinning te gaan ophalen. Niet gespeeld, dus Valken staat nog steeds bovenaan. Hauwert vinden we terug op een 8e stek, 21 punten minder dan Valken. Eerder dit seizoen wist valken de blauw-wit-roden al met 4-0 te verslaan.

Vervolgens dient Valken 2 om 11:30 thuis gereed te staan om partij te bieden aan Vios-W 2. In Warmenhuizen wist de thuisploeg met 5-2 Valken te verslaan. Toch ontlopen ze elkaar op de ranglijst niet veel. Valken staat 9e, Vios 8e. Verschil in punten is 1, maar Vios speelde 17 duels, Valken nog maar 15.

Dan staat om 12 uur het treffen tussen HOSV 2 en Valken 3 op het programma. Valken wist thuis met 3-2 van de nummer 3 te winnen, een van de 3 spaarzame overwinningen dit seizoen. Vorige week verloor men nog van RKEDO 4. Valken staat nog steeds op de een na laatste stek, 10e.

Andermaal een half uurtje later is het treffen tussen de LSVV Dames en die van Valken. Een lastige klus voor Valken. LSVV is de huidige nummer 2 van de ranglijst en won vorige week ook gewoon weer. Het duel van Valken werd vorige week vanwege de heftige hagelbui gestaakt. Valken staat momenteel als 6e op de ranglijst genoteerd. De thuiswedstrijd werd door LSVV met 1-2 gewonnen.

Later in de middag nog 2 duels.
Om 14:00 begint Valken 1 aan de volgende finale. Tegenstander Koedijk moet worden verslagen, maar dat geldt voor elk duel wil Valken 1 degradatie ontlopen. Bij winst passeert Valken de Koedijkers en mag men nog een duel extra proberen te winnen om evt. een gaatje te slaan.

Valken 4 tenslotte dient pas om half drie in Wervershoof aan te treden tegen het 7e elftal van VVW. Eerder dit seizoen won Valken met moeite de thuiswedstrijd met slechts 1-0. VVW staat 8e en behaalde uit 16 duels 18 punten. Valken is nu alleen koploper door de 0-2 overwinning bij West Frisia vorige week. Spirit speelde niet. Opvallend bij Valken 4: Slechts 13 tegentreffers in 14 duels, verreweg het minste aantal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken