C1 wint van koploper

De C1 speelde vandaag een prima wedstrijd tegen koploper Spartanen, die meer wedstrijden heeft gespeeld dan Woudia, dat natuurlijk favoriet is voor de titel.

Valken speelde 3-3-1-3 en dat zorgde voor erg veel balbezit aan Valkenzijde en het resulteerde ook al snel in een drietal onbeutte kansen. Spartanen kreeg eigenlijk over de gehele wedstrijd geen enkele uitgespeelde kans: goede dekking en goed corrigerend werk van Jelle zorgde voor weinig grip op de wedstrijd aan Spartanenzijde.
Rick brak na 15 minuten de score open, 1-0, vlak daarna Bas 2-0, tevens ruststand.
Na rust een identiek beeld als in de eerste helft: een beter tikkend Valken en een onmachtig Spartanen.
Bas maakte snel de 3-0 en Sam na 50 minuten spelen de 4-0. Rick moest nog het veld verlaten wegens onsportief gedrag en speelden we dus de laatste 20 minuten met 10 man en dat ging ook weer. Eindstand 4-0. De complimenten voor het vertoonde spel: er zat voetbal, beleving en inzet in.