2e plaats A1 am 14.Internation.Fussball-Turnier am Hürth

Ostern 2005

De Valken A1 heeft een verdienstelijke 2e plaats behaald am 14, Internationales Fussball-Turnier für A-, B-, C-, D- und E-junioren am Hürth onder de rook van Keulen. Wij eindigden in onze groep op de eerste plaats met 10 punten uit 4 wedstrijden en een doelsaldo van 4 voor 0 tegen.

De kruisfinale op Osternsonntag tegen FC Wesseling wisten wij overtuigend te winnen met 2-0 zodat wij ons mochten gaan opmaken voor de finale tegen SC Renault Brühl. Tegen deze tegenstander die in Duitsland uitkomt in de ‘Landesliga’ speelden wij in onze groep 0-0. Zij eindigden als beste tweede van alle 3 groepen van vijf op de tweede plaats en behaalden op deze wijze de kruisfinale tegen PSV Magdenburg, een wedstrijd die zij met 4-0 wonnen.

De finale verloren wij, na een 1-0 ruststand, met 3-0 van SC Renault Brühl. Wij waren door onze laatste krachten heen na een aantal gezellige dagen in en rondom De Dom in Keulen. Dit leverde een prachtige beker en een grote herinneringsvaan op die werden uitgereikt op het sportcomplex van Hürth. Natuurlijk binnenkort te bewonderen in onze kantine.

Hierbij alvast de statistieken van het toernooi; een verslag(je) volgt later, edoch één foto willen wij u alvast niet onthouden.