De Valken F2: Helaas……

De Valken F2: Helaas…

Met de winst op koploper Asonia nog vers in het geheugen werd zaterdagochtend 08.30 uur de reis naar Hoorn ingezet voor de wedstrijd tegen Forward F3. Bij winst zouden we een positie op de ranglijst stijgen maar de verwachting was dat het nog wel eens moeilijk kon worden. Forward won vorige week met liefst 9-2 van De Blokkers terwijl wij daar van verloren.

Het werd inderdaad moeilijk. Eigenlijk valt er niet veel te schrijven over deze wedstrijd. Voor de rust ging het nog wel en stonden we slechts met 2-0 achter. Na de rust bouwde Forward de voorsprong uit naar 7-0.

Vrijdagavond bezocht de coach de medewerkersavond van De Valken. Het was uitermate gezellig en uit lijfsbehoud zorgde ik ervoor om 01.00 thuis te zijn. De Valken kwam geen moment in de wedstrijd. Het kan zijn dat het door de medewerkersavond kwam maar het lukte van de zijlijn niet om de wedstrijd een wending te geven. Enfin, soms leer je meer van een nederlaag dan van een overwinning zullen we maar denken.

Tot slot nog een oproep aan alle ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen, klasgenootjes etc. Aanstaande zaterdag speelt De Valken F2 haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen SEW. Komt dat allen zien.