Alleen de lagere elftallen komen in actie

Slechts 4 seniorenduels staan er zondag op het programma. Valken 1, 2 en 3 hebben dit weekend vrijaf.

2 duels beginnen zondag om 10:00.

Vanwege drukte op het veld in Wijdens moet Valken 5 al vroeg naar de gemeentegenoot toe. Normaal gesproken voetbal WSW 3 om 14:00, maaar daar het eerste aldaar ook thuis speelt, is het duel vervroegd. De Wienessers staan op een keurige 4e stek achter de ongenaakbare top 3, Zouaven 10, Schellinkhout 3 en Spirit 8. Valken 5 staat daar weer ene plekje achter. Mocht Valken 5 eventueel winnen, wat tegen WSW bijna nooit lukt, dan wisselen beide teams van positie. Thuis werd het duel gestaakt bij een 0-3 stand, welke later ook de einduitslag bleek te zijn.

Ook de veteranen moeten vroeg uit de veren. Zij dienen om 10 uur in Winkel op het veld te staan. De thuisploeg werd eerder dit seizoen met 6-0 aan de kant gezet en de 10e positie kan hen niet veel vertrouwen geven als ze tegen de ongeslagen koploper moeten aantreden.

Om 11:00 speelt Valken 4 tegen het 4e van Kwiek ’78. Nu de strijd om het kampioenschap in kroospoter voordeel is beslist rest Valken niets anders dan het vasthouden van de 4e plek, wat wel moet gaan lukken. Tegenstander Kwiek was eerder dit seizoen te sterk met 5-1,dus kado krijgen zal men het niet.

Tenslotte dienen de dames in en tegen Twisk de 6e plek vast te houden. De Twixsters staan 12e dus dat moet geen probleem opleveren voor de meiden. Thuis werd er echter moeizaam een overwinning geboekt. In een waar doelpuntenfestijn stopt de teller op 4-3. De wedstrijd in Twisk begint om 12 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken