5 duels, 4 in de morgen: allemaal naar Obdam

Het gaat komende zondag natuurlijk om die ene wedstrijd in Obdam. Wil Valken het verblijf in de 3e klasse verlengen, dan dient men te beginnen met een overwinning tegen Flamingo’s. In de reguliere competitie wist Valken in Alkmaar op ’t Lood met 2-3 te winnen, thuis werd er in een waar doelpuntenfestijn met 5-3 gewonnen. Garanties geeft dit natuurlijk niet, maar het kan dus wel. Aanvang op het sportcomplex van Victoria O. (volgend seizoen weer terug in de 3e klasse) is 14:00.

Er worden verder nog een viertal ochtendwedstrijden gespeeld.

Om tien uur in Wognum begint het eerder afgelast duel tussen Spartanen 4 en Valken 3. Een aantal weken terug stonden beide elftallen al op het veld toen de leidsman besloot het duel af te lasten.

Om half krijgen de dames van Valken bezoek van de dames uit Schagen spelend voor SRC. Eerder dit seizoen won SRC thuis met 2-1 waar een gelijkspel verdiend was geweest.

De kampioenen spelen om een half uurtje later – 11:00 – thuis tegen Berkhout. De veteranen kregen vorige week in Grootebroek van de voorzitter de kampioensbloemen uitgereikt en zullen ongetwijfeld het seizoen ongeslagen willen beëindigen.

Vervolgens als laatste duel in de morgen de strijd tussen Valken 2 en LSVV 2. De Noord-Scharwoudersdoen het goed, Valken 2 is veilig dus niets staat een leuke pot in de weg.

U merkt: geen informatie over rangen en standen daar de knvb haar site volledig op de schop heeft gedaan en de standen op dit moment nog niet te raadplegen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken