A junioren (te) laat warm!!!!

Om 11.15 van huis met een waterig zonnetje aan de hemel richting het Valken parkeerterrein, maar wat zie ik daar aan de horizon tevoorschijn komen……………..het is…….nee………ja……onze enige echte webmaster zo trots als een pauw achter de kinderwagen!!!
Prachtig, mijn dag kon niet meer stuk.

Toernooien zo op het eind van het seizoen zijn altijd leuke toetjes mits het ook goed georganiseerde zijn!!
Dus wanneer je om half twaalf vertrekt en om 12 uur op het RKEDO terrein staat en daar krijgt te horen dat de eerste wedstrijd 13.45 uur is ben je niet echt blij kan ik u verzekeren (reden: MFC was niet gekomen!!)
Dus wat doe je dan?? Juist de warming-up beginnen bij de friettent!!!
De patat, broodjes en frikadellen vlogen over de toonbank met de tot dan toe vrolijke meid achter de toonbank, maar toen Merijn (vandaag 17 jaar geworden) “mevrouw” zei was het gebeurd want zo oud was ze niet zei ze!!! Na het heerlijke ontbijt was het tijd voor een rondje meidenvoetbal kijken en op zoek voor een one night stand voor Jan Boon. Dat lukte ons redelijk en zo was geregeld dat de keepster van RKEDO Jan zou ontvangen om 13.00 uur in kleedkamer 4. Jan geloofde het niet en heeft deze kans dus gemist!!
Eindelijk 13.45 uur en mochten we aantreden tegen onze eeuwige rivaal Spirit’30. Al snel bleek dat Spirit de nederlaag van begin seizoen wilde wegpoetsen en ze waren dan ook veel feller en actiever.
Dat de twee tegendoelpunten persoonlijke fouten waren deed niets af aan hun overwinning dus 2-0 verloren!
Een uurtje later mochten we weer de wei in en wel tegen de thuisclub RKEDO die altijd garant staan voor een portie fysieke kracht.
Ook tijdens dit toernooi was het weer bingo en haalde ze alles weer uit de kast om met lange halen en geweld de tegenstander af te troeven.
Tot onze verrassing was het zelfs een speler van ons die er uit werd gestuurd en wel Marcel Kuin die na een botsing ergens de schuld van kreeg maar waar van weten we nu nog niet.
De brilstand bleef op het scorebord en was de trieste conclusie dat we na 2 wedstrijden 1 punt hadden en geen doelpunt hadden gemaakt!
De laatste wedstrijd was tegen het armetierige ALC die geen 11 man meer hadden en dus met een man minder moesten knokken tegen 11 van de Valken. Het maakte de Valkjes niets uit en de 0-1 voor ALC was een feit. Daarna kwam er toch wat leven in de brouwerij en een opleving was het gevolg met daarbij 2 doelpunten waarvan de 2e van Niels Koster (jawel!!) er weer 1 was om in te lijsten!
Tja, dan moet het toch wel gespeeld zijn denk je. Niets was minder waar want ALC kwam voor de 2e keer over de middenlijn en maakte de (onverdiende) gelijkmaker: 2-2.
Met nog 10 minuten op de klok ging Valken eindelijk los en werden er 3 doelpunten gemaakt wat de verdiende overwinning van 5-2 opleverde.
Tot onze verbazing eindigde we zelfs nog op de 2e plaats achter Spirit en hielden we het vervelende RKEDO op doelsaldo achter ons.

Volgende week ons eigen toernooi en ga er van uit dat wij het op bepaalde fronten beter gaan doen als organisators!

Mijn heren, dinsdag de laatste training waarbij ik iedereen verwacht en zondag ons eigen toernooi waar we gaan schitteren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken