Laatste loodjes A junioren!!

De laatste loodjes voor de A junioren van het zo lange seizoen en wel het eigen Polytechniek toernooi. Het weer was prima en de spelers op tijd aanwezig. Om 13.40 was KGB onze tegenstander met de volgend seizoen bij Valken voetballende Sander de Waal in de gelederen.
Dat KGB het toernooi serieus nam werd al snel duidelijk want ze waren op elk vlak beter. Helaas voor De Valken maakte KGB ook (terecht) de winnende en verloren wij dan ook met 0-1. Daarna moesten we aantreden tegen MFC en dat was wel al een stuk beter te noemen, maar moesten we genoegen nemen met een 1-1 gelijk spel. De derde wedstrijd tegen Spirit waar we nog revanche tegen moesten nemen na vorige week (0-2 verloren). We speelden inderdaad om te winnen en dat was duidelijk want de kansen waren voor ons, maar zoals zo vaak krijgen we er dan 1 om ons oren: 0-1. Een schepje er boven op en na 20 minuten stond er 2-1 op het scorebord en was de (verdiende) overwinning een feit. De laatste wedstrijd was tegen Spartanen en wanneer we die zouden winnen konden we nog de tweede plaats behalen!! En net als vorige week zat het venijn weer in de staart en speelden we onze beste wedstrijd en werd Spartanen bij vlagen soep gespeeld. De 1-0 was mooi, maar de 2-0 was er 1 om in te lijsten en dat omdat de aanval op zich grandioos was!!! (zeven schijven zonder een aanraking van een Spartaan!!)
Dus al met al een mooie tweede plaats op ons eigen toernooi en dat is niet slecht te noemen.

Dit waren de laatste verrichtingen van een aantal spelers (7) die volgend seizoen zijn te bewonderen in de selectie en ik wens ze daarbij heeeeeeel veel succes!!

Na afloop trof ik niemand minder dan Paul Dalmulder die zich beschikbaar had gesteld om als EHBO-er op te treden bij calamiteiten en iedereen weet ook dat hij voetbalt bij VADA en toch blijft Paul een graag geziene gast, zeker door mij. Altijd een babbel en altijd lachen en gaf aan over 2 jaar weer terug te keren bij De Valken. Uhhhh??? Waarom 2 jaar Paul?? vroeg ik hem. Tja, dan hoop ik dat ik wat ouder en wijzer ben geworden en terug kan keren. Het leek ons een mooi moment om samen een biertje te nemen en te toosten op voetballend succes voor VADA en De Valken voor het volgende eizoen!! Waarom niet?? En de toost werd gepleegd met een heerlijk koud biertje!!

Het was een mooi moment om de dag en het seizoen af te sluiten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken