Zeer geslaagde afsluiting seizoen

Afgelopen zondag 5 juni hebben de Valken Dames 1 het seizoen 2004/2005 definitief afgesloten middels een voetbalwedstrijd tegen de ouders met daarna nog een zeer gezellig samenzijn met een drankje en een hapje.
Om 15.00 uur verzamelde iedereen zich in de Valken kantine alwaar we ontvangen werden met koffie/thee en cake van de familie Tuyten.
Rond 16.00 gingen de dames en hun ouders zich verkleden en daarna begon de wedstrijd onder leiding van onze vaste scheids Co. In de beginfase weerden de ouders zich nog dapper, maar naarmate de wedstrijd vorderde waren de dames van Valken 1 toch behoorlijk beter, ondanks het feit dat zij in een fantasie opstelling speelden (verzonnen door coach Kim, omdat de trainer voor een keertje de vlag ter hand had genomen om voor grensrechter te spelen, want onze Sjaak stond op doel bij de ouders) Uiteindelijk werd het 4-0 voor de meiden van Valken 1, maar het had net zo goed minimaal het dubbele kunnen zijn. Helaas kwamen de ouders niet tot scoren, ondanks pogingen van scheids Co (o.a. negeren vlagsignaal buitenspel) om hen aan een doelpunt te helpen.
Nadat iedereen op de foto was gegaan en zich gedouched had, werd de middag voortgezet in de kantine met een borrel en soep, salade en heerlijke broodjes kroket en frikandel.
Omdat er bijna geen afberichten waren, was het gezellig druk en iedereen zat mooi aan.
Toen was het tijd voor de trainer om nog eens kort terug te kijken op het afgelopen seizoen, waarin we dus uiteindelijk toch knap vierde zijn geworden. Daarna had hij voor iedere speelster (17) een kort woordje aan de hand van de ranglijst van de trainingsopkomst (eerste Jolanda: 73x van de 76!) Ook bedankte hij onze scheids Co, de begeleider Patrick en onze grens Sjaak (die er helaas mee stopt) alsmede de sponsor (helaas verhinderd) en de supporters.
Daarna was het tijd voor de jaarlijkse prijzen en begonnen werd met De Pechvogel van het Jaar, die helaas dit jaar ook weer uitgereikt moest worden en de (on)gelukkige was Annalies, wiens knie zeer ernstig in de soep is gedraaid.
De volgende prijs was die voor topscoorder en net als vorig jaar ging die zeer verdiend naar Patricia met maar liefst 26 goals uit 24 wedstrijden (tweede was Guda met 6 en derde Sanne L. met 5)
Tot slot ging het om de Speelster van het Jaar en de winnares deze keer was Jolanda, die hiermee verdiend beloond werd voor een zeer goed seizoen.
Alle speelsters kregen tenslotte nog een boekwerkje met alle cijfertjes (meten is weten) en alle wedstrijdverslagen van het afgelopen seizoen alsmede het trainingsschema voor volgend seizoen.
Daarna was het de beurt aan onze aanvoerster Kim die met hulp van Sylvia over iedereen iets aardigs? vertelde in de vorm van ‘wist u dat’ Aan het slot hiervan overhandigde zij nog een kado aan de trainer, begeleider, grensrechter en onze scheidsrechter.
Daarna deden we nog een aantal afzakkertjes en tegen 21.30 was het echt finito.
Ook dit samenzijn was weer bijzonder geslaagd en vanaf deze plaats de organisatie heel hartelijk dank en met name ook de mensen achter de bar en in de keuken; het was klasse.
Tot slot nogmaals mijn complimenten richting spelersgroep en begeleiding voor dit toch wel mooie seizoen (jammer van de dip voor de winterstop!) en ik wil nogmaals benadrukken dat de basis van ons presteren toch ook voor een belangrijk deel bestaat uit de over het algemeen zeer goede sfeer binnen de groep met als een van de hoogtepunten ons lange weekend in Landgraaf: dit was een top weekend, zowel op sportief gebied alswel op het gebied van gezelligheid en sfeer.
Ik hoop dat we dit ook volgend seizoen vast weten te houden en als iedereen dan nog meer en nog een beetje harder gaat trainen, zodat we ook op voetbaltechnisch gebied beter worden, dan gaan we er volgend seizoen weer voor (want zoals bekend wil deze trainer ‘gewoon’ dat elke wedstrijd gewonnen wordt en als je dat maar vaak genoeg doet, wordt je ‘gewoon’ kampioen)
Iedereen een fijne vakantie toegewenst en tot de eerste training op dinsdag 26-7-2005 om 19.30 en vergeet niet even je vakantie door te bellen / mailen en wanneer iemand nog een keepster weet, laat het me weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken