Mark Dop gaat papa spelen

Hallo allemaal,

Wellicht heeft u al voorstukjes gezien, maar vanavond begint het nieuwe tv-programma Help, ik wordt papa. Presentatie is in handen van Tooske Breugem en het wordt uitgezonden op NED2 om 8uur. Wat moeten wij met deze informatie hoor ik u denken. Nou, in aflevering 3, op 17aug. komt u een welbekend selectielid tegen als hoofdpersoon.

Doel van het programma is om de aanstaande vaders te laten zien dat kinderen opvoeden bepaald geen makkelijke klus. Drie dagen lang mag hij op 2 kinderen passen zonder enige hulp. Zo maakt hij kennis met de fenomenen ‘luiers verschonen, papjes bereiden, autozitjes en de Teletubbies.

Uiteraard worden alle ijzers in het vuur gegooid om het de vader in spƩ nog moeilijker te maken dan het al was. Schoonmoeder, zus, vriendin en zelfs zijn eigen makkers werken mee om Mark in 3 dagen tijd tot totale wanhoop te brengen.

De totale opnametijd bedroeg 3 dagen, maar de uitzending duurt slechts een half uur. U kunt ervan uitgaan dat er genoeg gestuntel is opgenomen om dat half uur te vullen.

Ik zou alleen nog willen zeggen, steun Mark in de komende periode, want hij krijgt het als bekend Nederlander al zwaar genoeg.

‘Help, ik wordt vader’
17 augustus
Ned2 om 20.00uur
Met in de hoofdrol Mark Dop (tegen wil en dank)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken