Andijk trainer plaatst ‘Robben wissel’!!!!!!!

Niet een beste, maar zeker een spectaculaire wedstrijd vanmiddag in en tegen Andijk. Een slordig en mat voetballend Valken kijkt na 20 minuten tegen een 2-0 achterstand aan en probeerd van alles wat resulteert in meer balbezit, maar kansen blijven uit.
Na rust een fel Valken op jacht naar de aansluitingstreffer, maar binnen 5 minuten ploft de bal meedogenloos achter de Valken Doelman Molenaar en is de stand 3-0. Veel(allemaal)Valkenfans hebben er een hard hoofd in, maar in de 65e minuut doet de Andijk trainer iets opmerkelijks: hij wisselt de beste speler(nr 9)waarschijnlijk met het idee ‘het zit wel goed nu’. Op dat moment komt er een pingel uit de lucht vallen en is de 3-1 een feit.De klok stond op 68 minuten dus wie weet. De tweede pingel was meer dan terecht en 8 minuten voor tijd stond het opeens 3-2 en Andijk werd zenuwachtig en Valken rook bloed wat resulteerde in pressie en dus kansen.
Één van die kansen werd op een Bep Bakuis achtige wijze ingekopt door Lennard en iedereen was tevreden met een prachtig behaalde 3-3 stand, maar Valken wilde meer en in de 95e minuut gebeurde het onvoorstelbare: 3-4 voor De Valken!!!!!
Hele knappe prestatie mannen!!!
De wissel van nummer 9 van Andijk blijft de trainer van Andijk nog wel even bij!!! hahahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken