Valken wint nipt in Assendelft

Op een verlaten sportpark in Assendelft, heeft Valken gisteravond in het kader van de KNVB Beker zijn laatste poulewedstrijd afgewerkt. Tegen de plaatselijke SV, uitkomend in de 5e klasse, werd een nipte 0-1 overwinning binnengesleept. Ondanks de overwinning is het allerminst zeker dat de ploeg doorbekert. Volgende week dient Assendelft namelijk dan ook te verliezen van VVW. In het ergste geval moet Valken de gestaakte wedstrijd tegen VVW nog uitspelen, maar daar wil men nog liever niet aan denken.

Het spel van De Valken was bepaald niet briljant. Uitgezonderd het eerste half uur, konden de roodgroenen het 5e klasse niveau niet uitstijgen. De enige goal was ook nog eens een zeer ongelukkige eigen goal. Zowel Assendelft als Valken hadden de schamele doelpuntenproductie op kunnen vijzelen, maar het was duidelijk dat er niet op het scherpst van de snede werd gespeeld. Een tweede goal van Hemmerse kant, hadden de perspectieven nog kunnen verbeteren, aangezien Assendelft dan qua doelsaldo in het nadeel zou komen te staan.

Maar goed, de spelers hebben weer wat speelminuten in de benen. Er waren gelukkig geen blessures of andere ongemakken te bespeuren, dus iedereen is klaar voor de wedstrijd tegen SEW aanstaande zondag in de eigen Arena.

Assendelft – De Valken 0-1 (0-1)
Doelpunt De Valken: eigen doelpunt
Assist: John Bleeker
Geen kaarten uitgedeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken