C1 verliest in Zwaag

C1 heeft in Zwaag te laat gereageerd op de tegenstander, die eigenlijk niet zo bijzonder was als de uitslag doet vermoeden. De ommekeer vond plaats na de rust, Valken gin 4-4-2 spelen bij een achterstand van 4-0 en deed dat goed, twee minuten na de rust tekende Francisco voor 4-1 en kon vlak daarna ook 4-2 maken, helaas handelde de spelverdeler van De Valken te langzaam en kon de inzet verdedigd worden, meteen uit de tegenaanval maakte Westfriezen 5-1 en was het beslist. Valken kreeg nog kansen, eigenljk meer dan Westfriezen, maar kon niet meer scoren, Westfriezen nog wel een keer , eindstand 6-1.
We hebben in de eerst helft vandaag les gehad in het afstraffen van foute passes, te kort bewegen, teveel ontzag voor de tegenstander, te gemakkelijk dekken.
Bovengenoemde punten verdwenen in 2e helft en waren we gelijkwaardig. Aanstaande dinsdag beginnen we zoals in de 2e helft van vandaag en gaan we punten pakken.