Van 11 tot kwart voor 4 voetbal op zondag

Om 11:00 staat komende zondag het eerste seniorenduel op het programma. Valken 2 gaat richting Alkmaar om de wedstrijd tegen Kolping Boys 2 te spelen. Na de knappe 5-3 van vorige week heeft Valken de laatste plaats overgedragen aan Vios-W. LSVV 2 staat nu ook onder Valken. Kolping staat 3e en won alle vier duels deze competitie, al ging het ovrige week tegen VVS ’46 2 uitermate moeizaam: 1-0.

Op dezelde tijd mag Valken 4 het thuis opnemen tegen het Spierdijkse St. George 3. Het 4e staat er goed voor, maar volgens de officiële rangschikking speelde men nog maar 1 duel. (0-5 winst bij Vada). St. George staat met 1 overwinning en 2 nederlagen onderin de middenmoot.

In Wervershoof wordt om 11:30 afgetrapt voor de wedstrijd VVW 4 – Valken 3. Na de 0-7 van vorige week begint het steeds donkerder te worden voor het 3e. Ze zijn de enigste formatie in hun klasse die nog geen punt wist te behalen. VVW is een keurige middenmoter met 1 maal winst, 1 maal gelijk en 1 keer verlies.

De dames gaan richting Heiloo om tegen de plaatselijke HSV-meiden hun duel te spelen. De ongeslagen formatie staat nog steeds bovenaan, samen met de dames van Blokkers. Komende zondag lijkt dan ook appeltje-eitje te worden, De meiden van HSV wisten in drie duels welgeteld 1 goal te maken en kregen er maar liefst 21 tegen, 0 punten dus.

Valken 5 verschijnt voor de eerste maal thuis in competitieverband op het veld, en wel op de vertrouwde tijd van 12:45. Tegenstander komende zondag is West Frisia DP 9. Vorig seizoen 2 overwinningen, dat geeft vertrouwen, maar dit seizoen wist men nog geen punten te behalen. West Frisia won 1 van de 2 gespeelde duels, thuis met 2-1 van hekkensluiter Twisk

Het middagduel wordt om 2 uur gespeeld in Opmeer als Valken 1 op bezoek gaat bij hekkensluiter Grasshoppers. De groen- zwarten haalden deze competitie nog maar 1 schamel puntje, in het eerste duel werd er met 1-1 gelijk gespeeld bij De Rijp. Trainer Bert Blank, eerder uitermate succesvol bij RKEDO en daarna min of meer mislukt bij Blokkers is nieuw bij de Grasshoppers. Hij is de opvolger van Bert Reus die het na 3 seizoenen voor gezien hield bij de anonieme 4e-klasser, dit zijn de Hoppers al jaren, met een sporidische stap omhoog en omlaag. Nu ziet het er allemaal somberder uit en moeten alle zeilen bijgezet worden. 2 seizoenen terug wist Grasshoppers nog met 1-2 te winnen bij Valken, de terugwedstrijd werd toen 0-2.

De veteranen zijn deze speelronde vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken