Wederom winst De Valken 2

In Alkmaar, op kunstgras hebben de troepen van Harry Sierkstra de ongeslagen koploper Kolping Boys 2 verslagen.

In een matige wedstrijd met aan beide kanten weinig kansen ziet de scheidsrechter dat de keeper van Kolping Boys de bal buiten zijn 16 meter nog vast heeft. Zonder dat de scheids een kaart geeft, krijgen wij wel een vrije trap. Jos wist de bal om de muur in het kruis te krullen en zowaar de 0-1.

Niet veel later komt Bart Boon via rechts richting keeper, hierbij wordt hij neergelegd en gaat de bal op de stip waarbij Jos deze buitenkans niet onbenut laat. 0-2.

Na de rust is het Kolping die het spel maakt en komt na een kwartier op 1-2. Onze keeper Theo Hofland houdt daarna het doel schoon met fraaie reddingen.

Met nog ongeveer 8 minuten te spelen vind de scheidsrechter het wel genoeg en blaast af, schitterend, de buit was immers binnen.

Volgende week wacht op ons eigen complex Vitesse ’22.