A1 junioren overtuigend!!

Na twee weken verplicht rust(Zouaven-veld afgekeurd)was het vandaag dan eindelijk weer zover om de wei in te gaan en wel tegen het sterke Andijk A1. Om 12.00 uur de aftrap en meteen een zeer aanvallend Andijk met in hun gelederen twee snelle ne zeer doelgerichte spitsen.Gelukkig voor ons was de openingsstorm van korte duur en nam Valken het heft in handen en in ongeveer de daarop volgende 25 minuten creéérde we een paar prachtige kansen en ‘good old Niels Koster’ (eeuwig talent!)maakte op keurige wijze de 1-0 en 2-0 waarna we meerdere kansen kregen op de 3-0 nul, maar de rust gingen we toch in met de 2-0 stand op het scorebord!
Na de rust een superfel Andijk en werden we geheel terug gedrongen en hapte even naar adem. Toch wist Andijk ons doel niet te vinden en langzamerhand kregen we weer meer grip op de wedstrijd en het was Rick Raven die de wedstrijd op slot gooide door knap de 3-0 te maken. Ook de 4-0 kwam van Rick en het slotakkoord was van Sam Vroling die op bekwame wijze de 5-0 op het bord zette en de 3 punten waren voor ons!!