A junioren op nepveld naar winst!!!

Wanneer je tegen Always Forward A2 moet spelen weet je werkelijk nooit wat voor spelers er tegen over je staan (A1, B1 spelers?).
En zelf een mega probleem hebben wat spelers betreft, precies 11 man waarvan 3 met lichte blessures, dan moet je je overgeven aan de aanwezige spelers en aan de vorm van de dag.
Tel er ook nog bij op dat we moesten aantreden op een half kunstgras, half gras veld en de ellende is compleet. Om 11.30 de aftrap en meteen een fel aanvallend Valken, maar ook zag ik dat er spelers waren die behoorlijk moeite hadden met het veld!. Het leek wel of de wat kleinere mannetjes zoals Jan, Joost en Sam er minder moeite mee hadden want zij waren duidelijk de baas over de bal. Na 30 minuten was het eindelijk raak en maakte Niels Koster (wie anders!) de verdiende 0-1. De kansen bleven komen, maar het vizier van Rick, Joep en Niels stonden net niet op scherp en daardoor bleef de tegenstander in de wedstrijd. RUST
Na de rust hetzelfde spelbeeld en uiteindelijk na 56 minuten spelen was het zelfs de kleinste man van het veld Sam Vroling die de verlossende
0-2 inkopte en dat was een bekroning op zijn goede spel.
Zonder wissels knokte iedereen zich leeg en creƫerde we ook nog een aantal kansen, maar het was Always wat uit een vrije trap toch de 1-2 langs Maarten v/d Sar schoot!! Met nog 12 minuten op de klok en een bloed ruikend Always was het af en toe even met de billen knijpen, maar het was toch onze eigen Nielsje die weer eens op de goede plek stond na een prachtige aanval via Joost (uit de draai meegegeven) en Jan (voorzet) en Niels (afmaken) 1-3 was dan ook de eindstand en doen we met 6 punten uit 3 wedstrijden weer lekker mee!!!

Complimenten voor de getoonde inzet mannen!!