hanbal meiden van de D2

Zaterdag 8 oktober moesten de meiden van AT/de valken d2 om 10 uur uitspelen tegen Dynamo D2 uit Ursem. Om half 10 arriveerden de meiden in Ursem om vervolgens voor een vaste kleedkamer deur te staan!
Snel deed de terreinknecht de deur open, zodat de meiden om 5 over half 10!!!! aan de warming up konden beginnen.
Het was duidelijk, het verlies van de vorige week moest worden weggespoeld met een overwinning!
Al na 2 minuten in de wedstrijd namen de meiden van de D2 de leiding. met een mooi schot tekende Mylena voor de 0-1. Niet veel later maakte Mylena ook de 0-2 en de 0-3.Hierna was het de beurt aan Carmen, die de 0-4 en de 0-5 scoorde. Gelukkig voor Dynamo maakte pikte zij ook nog een doelpuntje mee, zodat met een 1-5 ruststand van de limonade kon worden genoten.
Na de rust, met Carolien in het doel voor Tamara die haar doel als een leeuw verdedigde. Bleef AT/de valken de betere ploeg en vuurde Mandy en Sanne menig bal op het Dynamo doel, echter troffen zij geen doel. Mylena en Carmen deden dit beide nog wel een keertje. En mede dankzij knap verdedigend werk van onder meer Dena en Maaike. En goed keepwerk van Carolien, wist Dynamo ook de tweede helft maar 1 keer te scoren, zodat de wedstrijd eindigde in een klinkende 2-7 voor AT/de valken D2!!!!
Trots als een pauw stapten de coaches Arjan en Fok dan ook in hun auto, met de verdiende punten in de tas richting Hem.