Valken 4 verslaat met moeite Spirit 8

Een heuze topper stond er vandaag op het programma oftewel Valken 4 tegen Spirit 8.

Valken 4 had tot nu toe al zijn wedstrijden gewonnen en Spirit 8 deed lekker mee, verloor slechts 1 duel

Na een zeer moeizame start (keeper Borrelmans moest nog van zijn bed gelicht worden en Drama spits Mattie was ook in eerste instantie afwezig)

Aangezien Borrelmans dus nog niet aanwezig was, mocht Rico Pater op het doel staan en dit deed hij zeer goed

De wedstrijd liep erg maf, Spirit 8 nam dit duel erg serieus en volgens mij lagen de mannen vroeg in bed terwijl de Valken 4 mannen het laat maakte, Spirit kreeg gigantisch veel kansen wij ook wel een paar maar dat was niet echt noemenswaardig te noemen. Uiteindelijk zijn we met een 0-0 stand de rust in gegaan

De 2e helft was niet veel anders als de 1e helft, Spirit speelde een stuk beter als ons, ik denk dat zelfs de spitsen van Ajax die kansen hadden kunnen benutten en ja als de doelpunten niet aan de ene kant erin gaan dan gaan ze aan de andere kant erin

Op een gegeven moment vond Ed Bot het mooi geweest en met een afstandschot van een meter of 20 trof de bal het net

Niet veel later schoot Mathijs Menger het 2e doelpunt in de touwen, de mannen van Spirit 8 hadden het niet meer ik denk echt een kansenverhouding van de gehele wedstrijd 8 kansen voor ons tegen een stuk of 30 van Spirit, hoe dan ook we staan er zo prima voor in de poule alle wedstrijden gewonnen

Volgende week weer een topper op het programma dan spelen de trots van Hem tegen Zoaven om 11:00 uur