Blamage A1 junioren!!

Eindelijk was het zover: de koploper ontvangen en zien waar we op dit moment staan!! Bij winst komen we zelfs in verliespunten boven ze te staan!! Alles was aanwezig om de koploper VVW A1 te verslaan en mee te gaan doen om het kampioenschap!! Ook hebben we ze als spionnen twee weken geleden bekeken toen ze tegen Spirit moesten en we waren het unaniem eens: geen hoogvliegers maar wel een ploeg die het positiespel heel goed beheerst. En dus ook de laatste twee trainingen goed doorgenomen met de groep hoe zo een ploeg aan te pakken, met lekker kort dekken en een snelle en effectieve omschakeling.
Tja,………….en dan nog een stevig praatje in de kleedkamer voor de wedstrijd en daarna kan je als trainer weinig meer doen en moeten de mannen het in het veld gaan waarmaken!!
En dat ging iets anders dan iedereen hoopte want na………een krappe zes (!!!!!) seconden lag de 0-1 al achter onze doelman Maarten! (een record??) Vervolgens loop je achter de feiten aan en mankeerde er echt van alles aan het Valken-spel. Ook de blessures van Leandro, Sam en Jelle kwamen niet echt gelegen. VVW speelde het spel veel beter dan het slappe en ongeconcentreerde Valken en zich behoorlijk blameerde.
Tot aan de rust werd de schade beperkt en was de stand 0-3. In de rust een prima discussie en waarbij (bijna) iedereen betrokken was en het resulteerde in de afspraak om 1 op 1 achterin te voetballen en Merijn zo op het middenveld terecht kwam. Zo gezegd zo gedaan en na drie minuten was het 1-3 en geloofde men er weer even in, maar meteen daarop zette VVW er een tandje bij en liepen ze weg naar 1-5.
Diep in de tweede helft een nieuw dieptepunt want vanuit de tribune klonken er beschamende spreekkoren richting eigen spelers en spelers van tegenstander en wel door een delegatie van het “bierteam” de A2 junioren.Na enige tijd was het zelfs de scheidsrechter teveel en legde het spel stil om naar de tribune te lopen of men er mee op wilde houden.
Het werd gelukkig minder, maar je schaamt je wel richting je collega-trainer en het aanwezige publiek. Waarom niet gewoon leuk positief??
En daarbij de gedachte dat je in de ochtend nog twee spelers beschikbaar stelt omdat ze er te weinig hadden!!
De wedstrijd werd vervolgd en Valken snakte naar het einde want de ene na de andere kans kreeg VVW om de score op te voeren, maar gelukkig bleef de teller “maar” op 1-6 staan en staat de A1 weer heel vast met twee beentjes op de vloer!!
Volgende week tegen MFC en daar zal het stukken beter moeten mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken