6 duels van 10 tot kwart voor 4

Om 10:00 wordt de enige wedstrijd van Valken in Berkhout begonnen. De veteranen zouden ook richting het noord westen van Hoorn moeten, maar dit duel is afgelast. Nu dient alleen Valken 4 die kant op te gaan. De trotse koplopers hebben op dit moment alleen Always Forward 7 nog als concurrent. De rest – beginnend toevallig bij Berkhout 3 – volgt al op 6 punten. Dus Valken kan zondag weer een ploeg op grotere achterstand zetten.

Om elf uur vervolgens het duel tussen de Valken dames en die van SRC uit Schagen. De dames staan er na de 2-0 van vorige week weer een stuk beter voor. De 2e stek is nu vrij vast in het bezit en de achterstand op Koedijk 2 is maar 2 puntjes. SRC heeft het niet. De formatie staat slechts 12e (van
14) en behaalde nog maar 5 punten uit 9 duels, 16 punten minder dan Valken. Maar…… SRC won vorige week haar eerste wedstrijd van het seizoen, dus men is in the winning mood.

Een half uur later begint ook thuis de wedstrijd Valken 2 – LSVV 2. Dit moet de 3e overwinning voor het 2e kunnen worden. Valken staat er weliswaar niet best voor met slechts 6 puntjes uit 10 duels. LSVV doet het nog minder, zij hebben in 10 duels nog niet gewonnen, 3 maal gelijk, 7 maal verlies.

Weer een half uurtje later wordt er gestart in De Goorn. RKEDO 6 ontvangt de helden van Valken 5. De terugwedstrijd van dit duel, daar enkele weken geleden de thuisversie in het C-stadion gespeeld werd. Toen trok Valken in een ware thriller (1-3 achter) met 4-3 aan het langste eind. Edo staat 6e. Een gelijke balans: 10 gespeeld, 5 gewonnen, 5 verloren. Derhalve 15 punten. Valken zou die ook hebben indien het resultaat van vorige week mee telt. De 2-1 overwinning op Spartanen 7 is echter nog niet verwerkt in de stand, daar het een gestaakt duel betreft (toch raar als er 2 handtekeningen op een wedstrijdformulier staan).

Om kwart voor 1 begint Valken 3 aan hun duel. Zij krijgen bezoek uit en van Oosthuizen, het 3e elftal van de plaatselijke vereniging komt langs. Komende zondag kans op punten voor het nog puntloze 3e. Oosthuizen staat er namelijk ook niet bijster rooskleurig voor. Met 7 uit 7 staan ze slechts 9e, 2 duels hoger dan Valken. Bij Oosthuizen vliegen de ballen er in eigen doel nogal veel in, dus daar valt het te halen!

Tot slot, om 2 uur, het duel tussen Valken 1 en VVW 1. Beide ploegen zijn bezig met een vrije val. Na 10 uit 4 uit de eerste duels behaalde de Wervershovers uit de volgende 6 duels maar 3 punten en werd er niet meer gewonnen. Bij Valken een bijna identiek verhaal. De eerste 2 duels winst, tot 2 weken terug geen overwinning meer en vorige week alweer verlies. Met 10 punten voor Valken en 13 voor VVW staan ze resp. 7e en 9e op de ranglijst. Oud MFC trainer Volkert-Jan Putting is in Wervershoof bezig aan zijn 2e seizoen en doet dat na de promotie van vorig jaar dus vrij aardig. De laatste keer dat VVW in de 4e klasse speelde dateert alweer uit begin jaren 80.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Copyright © 2024 De Valken