Valken 4 geeft geen cadeau’s weg

Vandaag stond de derby tegen ASV 4 op het programma, goed te doen op papier aangezien ze ergens onderaan bungelen en we al eerder van de met 0-5 gewonnen hadden

Helaas liep het toch allemaal even iets anders, 1 van de beste spelers van dit seizoen Edje Bot was niet aanwezig, ik moest als tijdelijk linksvoor aan de gang en zo heb ik in een maand tijd op linksvoor, linksmidden en linksachter gespeeld

We speelde in de eerste helft erg mat, blijkbaar waren we teveel onder de indruk van het sinterklaas wkend en zo gaven we dus in de eerste helft een cadeau aan ASV en zo stonden we met 0-1 achter

We werden niet echt zenuwachtig hiervan aangezien we bijna iedere wedstrijd beginnen met een achterstand, we wisten dat we genoeg kansen zouden krijgen en dit gebeurde ook

Mathijs Menger zorgde voor de 1-1 en toen kwam het kermisgevoel helemaal terug prijsschieten, een paar keer op de lat en ja dan word je bang want als dat maar geen voorbode is dat die bal er maar niet in mag gaan. Het liep gelukkig anders, Bonne Boots maakte de 2-1 en niet veel later scoorde uitblinker Mats boots ook nog een doelpunt, de 2e helft werd er niets meer weg gegeven en waren we een stuk feller, zo kon ASV weer zonder punten naar de Westerbuurt en kunnen wij ons voorbereiden voor de wedstrijd tegen Apollo