C1 wint met 6-0

Valken wint

Valken heeft voor een vastere plaats in de subtop goede zaken gedaan tegen WF, dat op de 5e plek staat en bij winst boven De Valken zou komen te staan, Valken won namelijk met 6-0.

Valken begon sterk, had in de eerste minuut reeds kunnen scoren, helaas had Frans het vizier nog niet op scherp staan.
Valken was in de beginfase sterker en WF kon sporadisch tot een aanval komen. Het was dus wachten op een doelpunt, Frans maakte de 1-0 en 2-0 en waren er voor rust ook nog kansen op de 3-0, maar die werden net niet benut.
Na rust een weer sterker Valken en een WF dat af en toe een plaagstootje uitdeelde, echt gevaarlijk werd het dus niet.
Frans maakte aan alle onzekerheid een einde door de 3-0 en 4-0 te maken. Tijmen maakte nog de 5-0 en Frans de 6-0.
OK mannen, een mooie winstpartij en volgende week gaan we richting Wervershoof en gaan voor de drie punten.