Zijn de laatste duels van 2005 reeds gespeeld?

Of wordt er komende zondag wel gevoetbald? De weersvoorspellingen zien er niet goed uit.

Valken 2 moet opzoek naar kostbare punten dit seizoen. Wellicht kunnen ze die gaan ophalen in de maritieme hoofdstad van Nederland, Den Helder. Het plaatselijke 2e garnituur van de F.C. is gastheer, al om 10:30. Na de 1-7 nederlaag van vorige week is het doemscenario voor het 2e een feit: Ze staan 12e en dus onderaan. Den Helder heeft de weg omhoog gevonden. Zij staan nu 8e en hebben 9 punten meer dan Valken (15 tov 6).

Valken 4 en de veteranen beginnen hun slotduel van het jaar om 11 uur op het eigen sportcomplex. Valken 4 krijgt JVC 4 op visite, de veteranen zullen gaan winnen tegen de mannen van Twisk.

De koploper tegen de nummer laatst. David tegen Golliath, Kat en Muis, oftwel Valken 4 – JVC 4. Dit worden gewoon 3 punten. JVC scoort niet en Valken 4 wel. Met het afgesnoepte puntje van Vada 4 tegen Berkhout staat het 4e 5 punten ‘los’.

De veteranen liggen ook gewoon nog op kampioenskoers. Vorige week werd maar weer eens de nul gehouden en scoorden ze er 4 (net als de week ervoor). De mannen blijven aan de leiding. Allen Fortuna blijft in het spoor. Tegenstander Twisk staat keurig in de middenmoot, een 5e stek met 13 punten uit 9 duels.

De twee laatste 2005 Valken-thuisduels zijn voor Valken 3 en de helden van Valken 5. Grasshoppers 4 komt voor Valken 3 terwijl MOC 5 bij Valken 5 op bezoek komt.

Valken 3 voelt zich in de nieuwe klasse beter thuis. Af en toe een overwinning, af en toe een nederlaag. Gestaag rukken ze op naar de middenmoot. Komende zondag wordt een lastig karwei. Grasshoppers is de duidelijke lijstaanvoerder: 10 gewonnen, 1 verloren.

Valken 5 moet de ongeslagen C-stadion status komende zondag weten te behouden. Tegenstander MOC is nu niet echt bepaald een hoogvlieger. Sterker nog, de Midwoud-Oostwoud Combinatie bezet de laatste plaats plaats op de ranglijst. Uit 12 duels behaalden ze 4 punten. Vooral de defensie van de oranjehemden is niet sterk. 76 goals tegen, ruim 6 per wedstrijd. Valken 5 staat na het gelijke spel van vorige week nog steeds op de 6e stek met 19 punten uit 12 wedstrijden.

De twee laatste 2005 Valken-duels worden in Spanbroek en Medemblik gespeeld. Het succesvolle damesteam onder leiding van trainer/coach Hennie Bezuijen sluit 2005 hoe dan ook af als nummer 2 van de ranglijst. De voorsprong op nummer 3 Kolping Girls is 4 punten. De achterstand op de lijstaanvoerder is 5 punten. Tegenstander van zondag, MFC, staat op de 6e stek en heeft uit 12 duels 19 punten weten te behalen, 8 minder dan Valken.

Valken 1 krijgt – net als vorige week – de nummer 2 van de ranglijst als tegenstander. De oranjehemden uit Spanbroek doen het beter dan vorig jaar, waarin ze 4e eindigden. Valken is op het moment alle zeilen aan het bijzetten om niet opnieuw te degraderen. Het thuisduel ging met 2-3 verloren, een mooi moment voor revanche. VVS, met reeds een periode op zak, is in strijd met Spartanen en Always Forward voor het kampioenschap. De Wognummers zijn koploper, VVS volgt op 2 punten. Trainer Erik van Geemen is in Spanrboek bezig aan zijn 2e seizoen en is dus op de goede weg met zijn selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken