Valken F2 wint laatste wedstrijd van 2005.

Vanochtend 8.15 stonden we dan koud en donker op de parkeerplaats,en jawel het gaat door!!!.0 graden en sneeuw gingen we op weg naar Blokkers om onze laatste wedstrijd te spelen van dit jaar.we hadden nog wat
goed te maken van vorige week 4-0 nederlaag!!.

De 1ste helft speelde we weer als vanouds[iedereen warm aangekleed]de bal werd goed rond getikt.Maar blokkers kwam toch verrassend op 1-0,als Coach toch blijven praten dat iedereen hard moet blijven werken om het toch maar niet koud te krijgen.De 1-1 bleef ook niet lang uit en door een goeie aanval maakte Erwin de gelijkmaker.We gingen door met goed spelen en via milko met links [harde schuiver in de verste hoek]werd het 1-2.Een paar minuten later de mooiste aanval van de wedstrijd die door Glenn prachtig werd binnen geschoten 1-3.

De 2e helft was effies minder en met wat kleine kansen van beide ploegen bleef de stand 1-3.Door de zege zijn we op de 2e plaats geeindigd en dat is waar ik als Coach best trots op ben,omdat we vaak mooi voetbal hebben laten zien.Ik blijf er bij als we een echte doelman hadden,we zeker als 1e waren geeindigd maar ja dat is niet het geval jammer.

Zo nu gaan we lekker naar binnen[lekker warm] met een paar leuke toernooitjes zaalvoetbal.

Namens de Valken F2 wensen wij iedereen Prettige kerstdagen en een Gezond en Sportief 2006.