Situatie voor Valken 1 steeds dreigender

Valken 1 heeft vandaag de thuiswedstrijd tegen Grasshoppers niet weten te winnen.

Op een zeer matig gevuld sportcomplex ‘De Drieban’ gaan de gasten er met de 3 punten vandoor dankzij een 3-4 overwinning.

Valken begint nog wel goed, na 5 minuten brengt Mark Dop de stand op 1-0. Daarna is het 25 minuten lang Grasshoppers wat de toon zet, hetgeen resulteert in een 1-2 stand.

Tien minuten voor rust kan Mark Dop de partijen nog gelijk brengen maar vlak voor de rust het nog 2-3.

Na rust probeert Valken krampachtig de gelijkmaker te forceren, de counter van Grasshoppers zijn echter scherp. Na 60 minuten spel wordt het 2-4 en lijkt een nederlaag onafwendbaar.

Valken krijgt met nog een kwartier te gaan een penalty, Jos Dalmulder weet deze helaas niet te verzilveren.

De aansluitingstreffer van Peter Bakker komt met nog 3 minuten te spelen helaas te laat. Andermaal een nederlaag voor het 1e, de situatie is nu echt paniebel.

De dames gaan door met wat ze bijna het gehele seizoen al doen: winnen. Met 6-0 wordt Woudia op een nederlaag getrakteerd.