C1 wint door sterk collectief

C1 ook met negen spelers te sterk voor De Blokkers

De C1 van De Valken begon heel sterk in 1e helft, er werd goed bewogen, mooie acties gemaakt en binnen 10 minuten stond het 3-0, drie mooie doelpunten van Francisco. Na die sterke beginfase een iets minder sterk De Valken en vergat De valken de toch nog wel uitgepeelde mogelijkheden af te maken. De Blokkers kon voor rust nog wel een keer scoren, ruststand 3-1.
Na rust begon De Valken met 10 spelers vanwege personele problemen en was het minder dominerend dan in de 1e helft. Vijftien minuten voor tijd maakte Francisco 4-1 en was het beslist. Derek moest geblesseerd het speelveld verlaten en zo speelden we de laatste 15 minuten met 9 spelers. Ook dat ging goed, Blokkers scoorde nog 4-2, maar echt gevaarlijk werd het niet meer.
Jongens, de complimenten hoe jullie met de situatie zijn omgegaan, jullie hebben gestreden en zeer goed als team gespeeld, grote klasse.