Valken 4 wint tegen Always forward 7

Op deze koude dag werd er dan toch gevoetbald en wel tegen Forward 7, op het begin van het seizoen 1 van de grootste concurrenten, maar de laatste weken gaat het niet echt goed in het team van de horinezen

De eerste helft hadden we tegenwind en konden we niet echt lekker van het doel komen, op het begin waren er 2 gevaarlijke corners voor de bezoekers, maar voor de rest geen gevaar

De verdediging stond erg goed deze wedstrijd, maar helaas op het middenveld werd te makkelijk de bal verspeeld ook op momenten wanneer er geen tegenstander in de buurt aanwezig was en dan is natuurlijk zonde

We hadden slechts 1 goede mogelijkheid in de 1e helft, maar helaas keerde de keeper van Forward deze mogelijkheid van Dennis

De 2e helft ging een stuk beter, al na 1 minuut scoorde Dennis de 1-0, niet zoveel later scoorde Erwin Ruiter de 2-0 door een vrije trap op de onderkant van de lat te schieten en via de rug van de keeper kwam deze in het doel terecht, Forward speelde niet echt lekker in de 2e helft dus onze keeper Rob stierf van de kou

Volgende week spelen we thuis tegen Hauwert en moeten we oppassen dat we niet te makkelijk denken, aangezien de vorige wedstrijd van onze kant tegen deze club voor geen meter liep