Er op of er onder!

De dag begint voor de veteranen bijna traditiegetrouw vroeg. Veel oudere heren spelen al om 10 uur, zo ook onze gemeentevrienden uit Hoogkarspel, Spirit ’30. De kroospoten staan met 15 uit 14 precies halverwege de ranglijst. Vooral het ontbreken aan scorend vermogen lijkt hen op te breken. Valken, ach, dat weet u zo langzamerhand wel. Thuis werd dit duel 1-0.

Het 2e krijgt om half twaalf bezoek uit Breezand. ZAP 2 staat op een keurige 4e stek en dat lijkt het hoogst haalbare. Valken 2 is dankzij de laatste opstekers momenteel terug te vinden op stek 10, een plek die op het einde van het seizoen prolongatie betekent. Tijd voor revanche, uit werd er met maar liefst 5-0 een kansloze nederlaag geleden.

De dames zullen hun succesvolle seizoen een vervolg proberen te geven in Winkel. Daar staat om 12 uur het 2e garnituur klaar voor een nieuwe nederlaag. Slechts 6 puntjes haalde men tot nu toe. Valken staat ‘los’ op de 2e stek en gaat dit duel dus winnen.

Het 3e speelt zondag ook om 12 uur en wel tegen West Frisia DP5. Na een goed begin zit de klad er toch een beetje in en is men inmiddels beland op plek 10. West Frisia saat momenteel 3e en is dankzij de alles of niets tactiek vrij succesvol. Met wint 10 keer en verliest er 5, waaronder in Hem met 3-1.

Always Forward 7 is tegenstander van Valken 4. In het begin van het seizoen nog een geduchte concurrent, nu inmiddels niet meer dan een middenmoter. Valken 4 staat inmiddels ook aardig los, helemaal bovenaan en kan zich op gaan maken voor een bosje bloemen. Thuis won het 4e met 2-0 van de Horinezen.

Ondanks dat het C-stadion een lastig te nemen horde is, zal het voor de tegenstander van komende zondag van Valken 5 geen probleem moeten zijn. VVW 6 komt namelijk om kwart voor 1 op bezoek. De Wervershovers staan namelijk helemaal bovenaan en wonnen 14 van de 15 duels. Alleen buurtclub Strandvogels 5 zit nog enigzins in het spoor. Valken 5 is inmiddels afgezakt naar stek 9. Men moet de inhaalduels eerst maar eens zien te winnen om weer richting subtop te geraken.

En dan er-op of er-onder. Alles of niets voor Valken 1. Punten moet men pakken. Nog 6 duels, de messen geslepen en er tegen aan. Te beginnen met het thuisduel tegen Andijk. De dijkbewoners staan keurig derde met 27 uit 16, drie plaatsen hoger dan de eindklassering die trainer Kees Broers vorig seizoen behaalde. De trainer is bezig aan zijn 2e jaar in Andijk. Valken behaalde 15 punten minder. 3 van de 12 werden tijdens de seizoensopening behaalt tegen Andijk. Na een 3-0 achterstand kwam men met de schrik vrij: 3-4. Wellicht dat Valken-spits Lennard Groot inmiddels wat inside informatie heeft weten in te winnen zodat Valken de blauwhemden kan verslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken