A1 junioren niet grandioos, maar wel de volle winst!

Ondanks de regen in de nachtelijke uren waren de 3 velden bij De Valken prima bespeelbaar en gingen alle wedstrijden dan ook gewoon door. Onze aanvangstijd was 12.00 uur en aanwezig zijn om 11.00 uur.
Op zich laat genoeg om er achter te komen dat we in de zomertijd zijn beland, maar statistisch is bewezen dat er in elk elftal wel één sukkeltje aanwezig is die het weet te presteren om dat niet door te hebben en dus te laat komt!! Bij ons was dat de keeper Maarten v Ophem en bij het tweede(!!)was dat Tim Wilderink. Dan toch met 12 man de kleedkamer in om 11.15 en wat je dan meemaakt zouden de ouders van sommige spelers eens met de verborgen camera moeten zien!! De één speelt met z’n piemeltje (jeuk?) de ander laat een scheet en weer een ander heeft zoveel sex gehad dat hij nog steeds moe is!! Als trainer sta je er bij en weet dat dit bij de leeftijd hoort. Toen ook Hannes was ontdaan van zijn geitenwollen sokken(!)(Dirk Scheringa effect?) konden we het eindelijk over voetballen hebben en was er één ding duidelijk: als we vandaag wisten te winnen waren we zo goed als veilig en dat lucht alleen maar op.
Na een paar minuten voetbal werd al snel duidelijk dat we de betere ploeg waren en Rick zette dat om in cijfers: 1-0 in de 5e minuut. Daarna een onvoorstelbare rommelige wedstrijd met veel te veel lange ballen op onze spitsen van ongeveer 1,70 meter (Joost, Joep) toch was het Rick die goed door ging over rechts en de bal mooi voor gaf en Joep die de
2-0 aantekende. RUST
In de rust gezegd dat de lange ballen absoluut niet nodig zijn omdat we voetballend veel beter zijn en gewoon goed vanuit de posities moeten voetballen en dus de bal het werk moeten laten doen. En zo geschiedde want het spel werd beter en rustiger en de kansen kwamen dan ook vanzelf. Dat het 2-1 werd door Always was niet echt verontrustend en dat kwam ook uit want het was Joost die na een prachtige aanval de 3-1 maakte en een paar minuten later schoot ook Edwin(jazeker!!)raak en was de wedstrijd gespeeld met een stand van 4-1. Always zat er flink doorheen en Valken profiteerde optimaal door nog twee keer te scoren en wel door Joep en Joost: 6-1. Daarna nog een schoonheidsfoutje achterin en de eindstand was geboren: 6-2.

Geen beste vertoning, maar wel een betere tweede helft mannen!!