Onnodige nederlaag Valken 1, 2e veilig

Valken 1 heeft zojuist een onnodige nederlaag geleden tegen Always Forward. In elke editie van Valken – Forward heeft Valken het lastig, vandaag was het in de 1e helft al niet anders. De 1-0 voorsprong gemaakt door Mark Dop na een goede voorzet van Lennard Groot betekende het enige wapenfeit van de Hemmers in de 1e helft. De Hoornse keeper raakt bij de actie van Mark dusdanig geblesseerd dat hij het veld moet verlaten. De lange spits gaat op de goal staan. Daarna is het door eigen falen Forward die naar een 1-3 ruststand kan uitlopen.

Na rust recht Valken de rug en is het eenrichtingsverkeer. Verder dan een goal van Lennard Groot (penalty na overtreding op Mark Dop) komt Valken helaas niet. Ook de bal op de paal in de laatste minuut van Lennard Groot geeft Valken geen punten.

Na de 0-0 tussen De Rijp en HSV Sport en het verlies van Grasshoppers staan de nummers 9, 10 en 11 op 21 punten.

Valken 2 speelde zich vandaag wel veilig. Met een 5-2 overwinning op Vios-W verzekerde de formatie zich van lijsbehoud.