Zeer geslaagd eindfeest

Afgelopen zaterdag 10 juni hebben de dames eindelijk het lange, maar mooie seizoen 2005/2006 afgesloten.
We begonnen rond 16.30 uur met een klein toernooitje boarding-voetbal op het A-veld van de Valken. Er waren 4 teams samengesteld uit een mix van meiden en hun ouders en ook de trainer mocht dit jaar meedoen. Het was bloedheet, doch desondanks werd er hard gestreden voor de punten en de eer. Uiteindelijk behaalde het team van AZ de eerste plaats en werd het team waar de trainer inzat (de naam ben ik even vergeten!) tweede en het was opvallend om te zien, dat bijna alle meiden er blij mee waren dat de trainer nu eens niet won. Geeft niet, want je kent de lijfspreuk van de trainer: ‘meedoen is belangrijker dan winnen’
Nog dank aan Fletcha voor het gebruiken van de boarding en ook dank aan de uitstekende wedstrijdleiding te weten Peter en Menno.
Omdat we niet meer in de kantine terecht konden, werd het eindfeest daarna voortgezet bij de ouders van Jolanda Vroling, die hun tuintje ter beschikking hadden gesteld en omdat het verschrikkelijk mooi weer was en bleef, konden we de hele avond mooi buiten vertoeven.
Toen iedereen (Patrick en Myra waren helaas verhinderd) gearriveerd was, werd begonnen met koffie/thee met cake en de trainer deelde ook al vast een formulier uit met 10 vragen over het afgelopen seizoen. Al snel daarna werd overgegaan op de wat koudere versnaperingen en begon de trainer aan zijn traditionele speech over alle speelsters enz.
Over alle speelsters had hij wel iets leuks of minder leuks te vertellen en ook werden de grensrechter/begeleider Patrick, de scheids Co, de supporters, de sponsors (Fam. Bakker, Fam. Tuiten, Patrick Hink), de organisatie van dit eindfeest en natuurlijk Greta en Sjaak Vroling (onze gastvrouw/heer van vanavond) heel hartelijk bedankt voor hun bijdrage en inzet.
De quizvragen werden behandeld en uiteindelijk bleek Chantal de meeste antwoorden goed te hebben en die werd dus de winnares van de fles champagne.
Daarna werd overgegaan tot de uitreiking van de diverse prijzen, die de trainer aan het eind van het seizoen altijd te vergeven heeft :

Pechvogel van het jaar: Chantal Dijkstra
Trainingsopkomst: 1e Myra Charlier (79) 2e: Kim van Diepen (76)
(max. 84x) 3e Patricia Boots (75)
Topscorer: 1e Patricia Boots (20x) 2e Danielle Karel (11x) 3e Guda Bertrand (10x)
Speelster van het jaar: 1e Madeleine Ruiter 2e Bianca Wanders 3e Kim van Diepen
4e Gesina Bertrand, Sylvia Bos, Patricia Boots

Hierna kon iedereen zijn maag vullen met heerlijke soep, broodjes frikadel/kroket, heerlijke salades,bowl enz. Het was allemaal erg lekker en van alles was er genoeg (dank ook aan ‘slager’ Patrick voor het maken van de salades)
Iedereen stond of zat mooi aan en het was zoals meestal met de meiden erg gezellig. Ook de sponsors (Tera, Koos Bakker en Arjen Tuiten) namen nog het woord en hadden lovende woorden voor het team en met name voor wat betreft de teamgeest, inzet, prestaties en saamhorigheid. Zij stelden beide dat al deze factoren voor hen de reden waren, dat ze ‘gewoon’ doorgingen met hun sponsoring (als ik het goed gehoord en begrepen heb zelfs net zo lang tot deze trainer ooit stopt?)
Ook Kim en Sylvia hadden voor alle betrokkenen nog een leuk woordje in de vorm van een ‘wist u dat’ en dat ging gepaard met kado’s als dank voor Co (onze vaste scheids), voor Patrick (onze vaste grens en begeleider), voor de fam. Bakker (sponsor), voor Arjen en Liesbeth Tuiten (sponsor), waarbij gelijk stil werd gestaan bij het afscheid van Liesbeth, die stopt met voetballen en ook Hennie (trainer) werd niet vergeten middels mooie woorden en een prachtige collage met foto’s van al ‘zijn meiden’
Ook de (terechte?) winnaars van het boarding-toernooitje kregen hun prijs.
Ons ‘moedertje’ Lies die stopt met voetballen, was de laatste die het woord voerde en ook zij had mooie woorden voor het team en ook nog kadootjes voor onze ‘kleenex’-trainer
Het bleef gezellig en na om 00.00 uur onze jarige aanvoerster Kimmie nog gefeliciteerd en toegezongen te hebben, werd het tijd om te gaan en druppelsgewijs ging iedereen richting huis.
Nogmaals dank aan de organisatie van deze middag / avond en met name ook aan Greta en Sjaak Vroling: het was allemaal weer dik voor elkaar!!
Een mooi seizoen 2005 / 2006 is hiermee tot een einde gekomen; het was op velerlei gebieden een top seizoen, waar we helaas maar net naast de hoofdprijs grepen. Ik heb vaak genoten van jullie dit seizoen en ben ook trots op iedereen die deel uitmaakt van ons team en jullie allemaal kunnen ook trots op jezelf zijn !!
Volgend seizoen gaan we het 1 klasse hoger in de 3e klasse proberen en ik denk dat wanneer we met dezelfde instelling en misschien wat meer voetbal (trainen!) daar helemaal geen gek figuur gaan slaan.
Iedereen heeft nu een paar weekjes rust en ik hoop iedereen weer te zien op de eerste training in het nieuwe seizoen, nl. dinsdag 25 juli 2006 om 19.30 uur.
Voor nu een mooi WK toegewenst en een prettige vakantie.

NB: wanneer je al weet wanneer je met vakantie gaat, laat het dan even aan mij weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken