Alle senioren spelen zondag thuis

De selectie elftallen 1 en 2 zijn de competitie al begonnen, de lagere elftallen en de dames beginnen komende zondag ook.

Alle teams thuis komende zondag, volle bak dus. Door dit overvolle programma beginnen de veteranen reeds om 10 uur met hun duel tegen de gemeentegenoten uit Venhuizen-Noord. Van Spirit ’30 wordt vaak gewonnen, Valken is in ieder geval de favoriet voor het duel.

Om elf uur beginnen Valken 3 en de dames hun duel. Valken 3 krijg bezoek uit Wognum van Spartanen 5. Spartanen speelde in de voorbereiding op het seizoen ook bekerwedstrijden. In een poule met KGB 4, Zouaven 4 en Berkhout 3 wisten de Wognummers slechts 1 duel te winnen, met 4-2 van Berkhout 3.

De dames speelden in de voorbereiding een uitstekend bekertoernooi. 2 overwinningen en een gelijkspel kenmerkt een prima oefenperiode. Tegenstander zondag is LSVV uit Zuid-Scharwoude.

Een half uur begint wedstrijd 4. Valken 2 krijgt OSV uit Amsterdam/Oostzaan op bezoek. Na de knappe overwinning van vorige week op Ilpendam staat Valken keurig in de middenmoot op plek 6. OSV staat na 2 gelijke spelen 2 plaatsjes lager, op plek 8.

Valken 5-1 krijgt VVW 6 op bezoek. Of dit de kampioen van vorig seizoen is, valt nog te bezien, normaal gesproken zijn zij natuurlijk gepromoveerd. Valken 5-1 wist in de voorbereiding de 2 bekerduels niet in winst om te zetten, kijken of de vorm zondag er wel opeens is.

Tenslotte om 2 uur, Valken 1 tegen ALC 1. De promovendus uit Abbekerk staat zeer verassend op de 1e stek na een gelijkspel en een overwinning. Valken kan bij winst ALC voorbij op de ranglijst en kan dus iedere support gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken