Valken 3 verliest onnodig van Zwaagdijk 4

Heerlijk zonnetje lekker temperatuurtje dus het 3e elftal had er zin in zeker na het goede spel een week eerder tegen KGB6

Op het begin liep het ook wel goed en meen ik dat Edje Bot het eerste doelpunt maakte, niet veel later weer een aardige fout net voor rust in de verdediging en het was 1-1

Wat een domper, maar vol goede moet gingen we de 2e helft het veld in, ik speelde niet erg goed maar blijkbaar vond iemand van Zwaagdijk dat wel en vond het nodig om een duel er vol in te gaan, gevolg ik heb nu een gebroken enkel en lig er 8 weken uit.

Op een gegeven moment scoorde Zwaagdijk de 1-2 wat helemaal niet nodig was aangezien we echt veel kansen kregen en hadden moeten benutten. Uitereindelijk scoorde Mattie Obdam wel de 2-2 en we zagen nog wel kans om met de winst er vandoor te gaan, helaas kregen we aan het eind nog een vrije trap tegen en deze ging tegen de touwen, dus een flinke dooie mus, volgende week maar weer rechtzetten