Moeizame dag op het Valken-complex. Zwarte kaart voor Zouaven

Valken 1 heeft de aansluiting met de subtop niet weten te behouden. Met maar liefst 1-4 wordt verloren van hekkensluiter De Rijp. Al binnen luttele minuten staat het 0-2 en voetbalt Valken achter de feiten aan. Smet op de wedstrijd is nog de rode kaart voor routinier Lennard Groot die na de 1-4 de aftrap tegen de leidsman aan tikt. ‘Gewelddadige overtreding’ staat op het wedstrijdformulier, dus een lange schorsing zal ongetwijfeld volgen. Al had hij hem nou een kaakslag verkocht….. maar goed, de kaart is gegeven, de wedstrijd verloren. Zo moet Valken weer op zijn tellen gaan passen.

Valken 2 doet het vele malen beter. Thuis wordt er met 2-0 gewonnen van hekkensluiter Zaanlandia 2. Mark Ruiter en Paul Thijssen scoren de goals.

Valken 3 weet het met 11 tegen uiteindelijk 9 niet te bolwerken tegen West Frisia DP 4. In een bar slechte wedstrijd wordt met 1-4 verloren.

De zwarte kaart voor vandaag gaat naar het team van Zouaven 11. Als trotse lijstaanvoerder verslaan ze in hun klasse ieder team. Vandaag moesten ze tegen Valken 5-1. Valken knokte voor wat het waard was en stond tot 15 minuten voor tijd met 2-1 voor dankzij tweemaal good old Peter Groot. Helaas voor Valken scoren de gasten in de slotminuten nog tweemaal en tonen ze het krachtsverschil wel aan.
MAAR…
Het woord RESPECT kennen deze jongen gasten absoluut niet. Reeds na 30 seconden en het eerste duel wordt het woord ‘kankerlijer’ het veld ingeslingerd. De scheidsrechter wordt uitgemaakt voor mongool en hem toegeslingerd dat ie stront in zijn ogen heeft. De grensrechter van Valken wordt van alles en niets uitgemaakt. Veelal richte de woede zich na buitenspel, hetgeen het in bijna alle gevallen was, zo bleek. Slechts 1 man aan Zouaven-zijde, de rechtsback, verdient een compliment. Hij was de enige die vriendelijk vroeg of zijn medespelers eens op wilde houden met zaniken. Schande Zouaven!

De dames winnen wel. Zij verslaan het laaggeklasseerde Always Forward met 3-2 na een 1-1 ruststand.

De veteranen, raar he, die wennen opnieuw. Nu moet St. George eraan geloven. Met 5-1 blijven de punten thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken