Overwinningen worden verwacht van de lagere elftallen

Komende zondag staan er 5 seniorenduels op het programma, Valken 2 is vrij.
Op de veteranen na spelen alle elftallen thuis.

De veteranen moeten in Wormerveer voor de 2e maal dit seizoen tegen Fortuna spelen. Na opnieuw puntverlies voor Fortuna vorige week – 0-0 tegen het laaggeklasseerde Spirit – is de voorsprong voor Valken inmiddels opgelopen tot 6 punten, met 2 duels minder! Ook het doelsaldo van Valken is verreweg het beste van alle teams in de klasse. Vult u dus maar weer een 2 in op uw toto formuliertje.

Dan de thuiswedstrijden.

Valken 3 en de dames beginnen om 11 uur. Het 3e krijgt bezoek van het 2e elftal van De Weersche Buffels. Valken 3 staat er niet al te best voor, 8e, maar enige tegenstand van DWB valt niet te verwachten, zij staan helemaal onderaan en wisten in 9 duels nog geen wedstrijd te winnen. Slechts 2 gelijke spelen behaalde de wit-zwarte formatie. Dit moet het 3e dus kunnen redden.

De dames doen het uitstekend. Na de nipte overwinning op Always Forward staan de meiden nog steeds op een keurige 4e stek, en dat na de promotie van afgelopen seizoen. Tegenstander van komende zondag is Koedijk. Zij doen niet echt mee, ze speelden 4 wedstrijden, verloren ze allemaal. Ze wisten 1 doelpunt te maken en kregen er reeds 30 tegen. Ook een overwinning voor Valken dus.

Valken 4 begint om 1 uur tegen buur WSW 2. We zien dat de wedstrijd KGB 7 – Valken 4 niet meer is opgenomen in de stand, toch blijft Valken 4 maar zakken. Na de nederlaag van vorige week staan de helden op de 13e stek, alleen het puntloze Twisk doet het slechter. Tegenstander WSW draait al niet veel beter, zij staan 11e met 3 punten meer. Ze hadden hier echter wel drie wedstrijden meer voor nodig.

Tenslotte het 1e. Zij ontvangen zondag Grasshoppers, daar waar ze de 1e wedstrijd van het seizoen wisten te winnen. Grasshoppers is momenteel de beste van de rest, achter het ongenaakbare VVW. Vorige week verloor de Hoogwoud/Opmeerse formatie echter verassend van het laaggeklasseerde Oosthuizen met maar liefst 2-6. Valken deed het al niet beter en ging tegen nummer laatst De Rijp ook keihard onderuit. Momenteel staat SEW laatste en heeft 2 punten minder dan Valken. Tijd voor revanche voor Valken, maar zo zullen de groen-zwarten ook denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken