Een goede reeks voor De Valken B2

Op de helft van het seizoen de stand van zaken van De Valken B2. 11 wedstrijden gespeeld, 4 gewonnen, 2 gelijk en 5 verloren. Derhalve een keurige 6e plaats op de ranglijst met 14 punten. Vooral omdat er iedere week een andere elftalsamenstelling is. B1 en B2 moeten vaak spelers aan elkaar uitwisselen, daarbij komt dat er een keepersprobleem is bij de B-junioren.

De Valken B-2 moet het hebben van een positieve wedstrijdmentaliteit. Met deze instelling win je ook wedstrijden, Getuige de uitzege tegen Andijk 5-6 !!
2 maal achter komen met 2 doelpunten verschil en toch winnen, klasse !

Zaterdag 18 november beleefden we toch wel een sportief dieptepunt tegen HSV sport uit Hoorn, Ontoelaatbare scheldpartijen en het spuugincident tegen Bas Dobbelaar. De wedstrijd werd wel met 6-2 verdiend gewonnen, maar ik ben nog nooit met zo’n rotgevoel na een gewonnen wedstrijd naar huis gegaan.
Corrr heeft gelijk dat het ook de verantwoording is van coaches en ouders. Bij de Valken zijn we daar begrijp ik goed mee bezig. Want geloof me, dit soort praktijken degradeert echt je club.

Afgelopen zaterdag 25 november de altijd beladen streekderby tegen ASC B1. Een wedstrijd waar iedereen bij wil zijn en waar een ieder voor 200% inzet het veld in gaat. Qua voetbal was het niet best maar de goede wedstrijdmentaliteit, daar is ie weer, vergoede erg veel. Mede dank zij een geweldig keepende Tijmen Groot !! ( hij kan overigens ook als rechtsbuiten goed uit de voeten) en een wonderschoon doelpunt van Jos Doodeman (lob over de keeper) wonnen we met 2-0. ( Xander had de 1e helft al 1-0 gescoord).

We gaan dus met veel vertrouwen de 2e seizoenshelft in. Een stabiele positie in de middenmoot is absoluut haalbaar. Daarbij is onze positieve instelling, gezelligheid, iets voor elkaar over hebben, goede wedstrijdmentaliteit, onze grote kracht.

Andre Timmer/Peter Hofland
coaches De Valken B2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken