Waarschijnlijk geen voetbal, maar toch de voorbeschouwingen

De kans dat er komende zondag gevoetbald wordt is klein, voor morgen ligt alles er al uit, toch volgende hier de vooruitblikken naar de 5 te spelen seniorenduels, de dames zijn vrij.

Om 10 uur het eerste duel van de dag, de veteranen gaan op bezoek in Venhuizen-Noord bij Spirit. De kroospoten zijn inmiddels afgezakt naar de laatste positie op de ranglijst. In 11 duels wisten de mannen nog niet tot winst te komen (5 maal gelijk). Vooral de defensie lijkt de zwakke plek bij de Hoogkarspellers, dit nog steeds in tegenstelling tot de Valken veteranen waar het precies andersom is.

Vervolgens om 11 uur in De Weere het duels tussen DWB 2 en Valken 3. Het 3e is inmiddels afgegleden naar de 8e stek en behaalde in 9 duels 8 punten. DWB doet het niet veel beter, zij staan met 2 punten uit 9 duels troosteloos onderaan. Een overwinning moet dus mogelijk zijn.

Valken 2 dient zich om half 12 te melden in Ilpendam alwaar het 2e elftal van de plaatselijke vereniging op hen wacht. Dit moet mogelijk zijn voor het 2e. Ilpendam staat voorlaatste en behaalde in 10 wedstrijden slechts 4 punten. Valken 2 staat nu op 16, al hadden ze daar wel 1 duel meer voor nodig. Een overwinning kan zomaar de aansluiting met de subtop betekenen.

Valken 5-1 begint om 1 uur met het thuisduel tegen Zuidermeer 2. Na de nederlaag tegen HSV Sport 5 staat Valken nog steeds 10e. Tegenstander Zuidermeer staat er niet veel beter voor, zij staan 1 na laatste en hebben in 11 duels 6 punten weten te behalen, Valken 1 punt meer, al hadden ze daar 2 duels minder voor nodig.

Tenslotte om 2 uur het duel Valken 1 – Grasshoppers 1. 2 weken terug een goede generale tegen Grasshoppers voor de beker, toen werd het 4-1. Dat Grasshoppers niet op volledige sterkte speelde maakt niet uit, dat deed Valken ook niet. Voor komende zondag wordt het lastig, dat staat nu al vast. De Opmeerders staan 2e, achter de ongenaakbare koploper VVW. Valken staat met 9 punten op de 9e plek, dat zijn 9 punten minder dan Grasshoppers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken